"Amenințare pentru Coroană"! Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry a părăsit familia regală

16 noiembrie, 2023

Prințul Harry ar fi fost considerat o "amenințare pentru coroană britanică"!

Charles și Harry, Getty jpg

Omid Scobie, unul dintre autorii unei biografii a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, a făcut afirmații acuzatoare despre familia regală în noua sa carte bombă, Endgame. În carte, jurnalistul a spus că Prințul Harry a fost văzut ca o "amenințare la adresa coroanei" și a expus adevăratul motiv pentru care ducele de Sussex a părăsit Familia Regală.

Într-un fragment din carte, împărtășit de revista People, Omid Scobie a spus: "În ochii unora din cadrul instituției, Harry este o amenințare la adresa coroanei. Libertatea sa de a-și exercita propria gândire în afara granițelor instituției l-a transformat în dușman".

Cartea Endgame, care va fi lansată integral la sfârșitul acestei luni, a fost descrisă pe Amazon ca fiind "o investigație pătrunzătoare asupra stării actuale a monarhiei britanice". Descrierea cărții a adăugat: "Un rege nepopular, un moștenitor al tronului însetat de putere, o regină dispusă să facă eforturi periculoase pentru a-și păstra imaginea și un prinț forțat să înceapă o nouă viață după ce a fost trădat de propria familie".

Scobie a mai împărtășit că volumul de memorii al lui Harry, Spare, a fost "ultima sa încercare de a spune familiei sale ceea ce simte de ani de zile". El a continuat: "Pentru că, în mod clar, nu a existat niciodată o discuție suficient de deschisă pentru a avea aceste conversații sau pentru a împărtăși aceste sentimente".

De asemenea, autorul consideră că "absolut nimic nu s-a schimbat" între William și Harry de la certurile dintre ei, existând puține șanse de reconciliere. Omid Scobie a mai spus: "Vorbeam cu o sursă destul de devreme în timpul procesului, iar aceasta l-a numit pe Harry un "dezertor" și a spus că acesta era punctul de vedere al lui William". Aceștia erau doi bărbați care, cândva, erau ferm aliniați în viziunea lor. Unul dintre ei a trebuit să meargă mai departe pentru a proteja și coroana", a continuat el.

Pe coperta din Endgame apar trei cupluri regale - Regele Charles și Regina Camilla, Prințul și Prințesa de Wales și Prințul Harry și Meghan. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg
Regina Letizia   profimedia 0824733501 jpg
bluza printesei diana scoasa la licitatie (2) jpg