Amicul Prințului William rupe tăcerea despre Harry: „Nu poate avea un rol pe jumătate în familia regală”

5 septembrie, 2024

Relația dintre Prințul William și Prințul Harry nu pare să se rezolve prea curând!

Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg

Conform zvonurilor care circulă de câteva zile, Prințul Harry și-ar dori să îndeplinească unele sarcini în Marea Britanie. Speculațiile au ajuns la urechile unui amic al Prințului William, fratele său, care l-a numit pe Harry  „foarte îndrăzneț” într-un nou interviu.

„Harry este precum un disc stricat în acest moment”, a declarat amicul lui William pentru Daily Beast. „Știm cu toții că i-ar plăcea să primească un rol regal part-time, dar Regina Elisabeta a fost foarte clară că nu poate avea un rol pe jumătate în familia regală. Nimic nu s-a schimbat”.

Amicul a adăugat: „Oricine promulgă aceste teorii ridicole în numele lui Harry se preface pur și simplu că nu înțelege mesajul că nu este dorit. Ori sunt foarte proști, ori se prefac că sunt”.

Atacul virulent vine după ce în ziarul Mirror s-a scris că Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, ar fi „deschis să accepte un rol temporar în cadrul familiei pentru a «ajuta» dacă i s-ar cere acest lucru” de către tatăl său, Regele Charles al III-lea. Cu toate acestea, presupusa ofertă de a ajuta familia regală britanică ar veni cu condiții: mai ales cu scuze din partea lui William.

Frații, care au ol relație complicată de ani de zile, au avut un fel de reuniune luna trecută, când au participat amândoi la funeraliile unchiului lor, Lordul Robert Fellowes, în Snettisham, Norfolk. Se pare că frații au sosit „discret” și au păstrat distanța unul față de celălalt, fără să schimbe vreo vorbă. Înainte de înmormântare, frații au fost văzuți ultima dată împreună în public în septembrie 2022, după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre relațiile sale proaste cu familia regală în interviul exploziv al său și al soției sale Meghan Markle cu Oprah Winfrey în 2021. La acea vreme, cei doi au făcut o serie de afirmații bombă care au alimentat rapid zvonurile de ruptură. Ducele de Sussex a detaliat apoi amploarea înstrăinării sale de Prințul William, 42 de ani, în cartea „Spare”.

În volum, Prințul Harry susținea că fratele său era gelos pe succesul său în fondarea Jocurilor Invictus și chiar îl atacase fizic într-o ceartă din cauza lui Markle Markle. În ceea ce privește relațiile dintre frați, se pare că William nu vrea ca fratele său să fie prezent la ceremonia încoronării sale, catalogându-l drept „neloial”. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg