Amintiri din copilărie cu William: „Aveam 12-13 ani și postere cu ele lipite pe toți pereții!”

Documentarul despre Prințesa Diana difuzat, luni seara, pe canalul ITV a fost prilejul a numeroase confesiuni din partea lui William și Harry despre cea care și-a pierdut viața în 1997.

Prinții Harry și William, în documentarul despre Diana

Nouă ne-a atras atenția o mărturisire din partea lui William legată de o întâlnire pe care Diana a aranjat-o, astfel încât fiul ei cel mare să le întâlnească pe supermodelele momentului, Christy Turlington, Naomi Campbell și Cindy Crawford, acasă, la Palatul Kensington.

Un moment amuzant și interesant, bineînțeles, cu o singură mențiune: ducele n-a întâlnit-o atunci pe Cindy, ci pe o altă mare frumusețe, Claudia Schiffer, lucru clarificat de Christy pe pagina ei de Twitter.

Hm, cam greu să confunzi o blondă cu o brunetă, nu credeți?

 

„Mama a plănuit ca, atunci când mă întorc de la școală, Cindy Crawford, Christy Turlington și Naomi Campbell să mă aștepte pe scări, chiar undeva în afara acestei camere în care stăm. Aveam, cred, vreo 12-13 ani și postere cu ele lipite pe toți pereții camerei. Când le-am văzut, m-am înroșit imediat, nu am știut ce să zic și cred că m-am împiedicat pe scări, când am urcat spre ele. Am fost complet șocat și încântat”, a declarat William în filmarea respectivă.

Cindy sau Claudia? Will le-a încurcat pe cele două frumuseți
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA