AMR 2 zile. Mesajul lui Meghan Markle despre participarea tatălui său la nunta regală

17 mai, 2018
Prince William, Prince Harry and Meghan Markle attend an Anzac Day Service jpeg

Thomas Markle s-a operat miercuri la inimă pentru ca medicii dintr-un spital din Mexic să-i monteze 3 stenturi la vasele de sânge, ceea ce îl împiedică să participe la nunta fiicei sale, Meghan, de sâmbătă.

image

Conform declaraţiei fratelui vitreg al lui Meghan, bătrânul Thomas Markle suferă că nu îşi poate duce fiica la altar din cauza problemelor de sănătate şi că ar fi „mutat munţii din loc doar ca să fie acolo”. Cu doar două zile înainte de marele eveniment şi pe fondul a tot mai multe speculaţii cu privire la cine îi va ţine locul lui Thomas şi o va conduce la altar pe mireasă, iată şi prima declaraţie oficială a fostei actriţe. Reprezentanţii de la Palatul Kensinghton au emis un comunicat oficial pentru a aduce la cunoştinţă tuturor care este poziţia lui Meghan vizavi de această situaţie.

Tatăl lui Meghan a declarat marţi că nu va participa la nuntă din cauza problemelor de sănătate, iar astăzi, fiica lui confirmă acest lucru.

"Din nefericire, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Mereu mi-a păsat de tatăl meu şi sper că va avea parte de intimitatea şi spaţiul necesar pentru a se concentra pe însănătoşirea lui. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au transmis mesaje de încurajare. Eu şi Harry abia aşteptăm să trăim şi să împărtăşim momente speciale de la nunta noastră, sâmbătă.", a declarat Meghan.

Meghan a fost informată că tatăl său nu poate participa la nuntă, la sfaturile medicilor. Surse din anturajul său afirmă că este în mod evident preocupată în legătură cu starea de sănătate a tatălui său, dar este înconjurată de prietenii ei şi aşteaptă cu nerăbdare nunta.

Foto: Twitter, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg