AMR 5 zile! Ce titlu regal va purta Meghan Markle dacă Regina Elisabeta nu-l va înnobila pe Prințul Harry în ziua nunții?

Conform tradiției, în dimineața din ziua nunții princiare, Regina Elisabeta îl va înnobila pe nepotul său, Prințul Harry, și-i va oferi un ducat. Așa s-a întâmplat și-n cazul fratelui său mai mare, Prințul William, care a devenit Duce de Cambridge în ziua nunții sale, și, implicit, – soția sa – Ducesa de Cambridge. Dar ce se va întâmplat dacă suveranul britanic nu va proceda în același mod? Ce titlu va purta Meghan Markle, viitoarea soție a Prințului Harry al Marii Britanii?

Meghan Markle și Prințul Harry se vor căsători pe 19 mai

Mai sunt cinci zile până la ziua cea mare, așadar toate detaliile rămase sunt puse la punct. Un amănunt important de aflat este dacă Regina Elisabeta a II-a îi va oferi un titlul nepotului său, așa cum s-a întâmplat, în ziua nunții, cu prințul William. Ei bine, specialiștii în etichetă regală spun că, cel mai probabil, suveranul îi va oferi nepotului său un ducat și că, după nuntă, Prințul Harry va deveni Duce de Sussex. Prin urmare, Meghan Markle va deveni Ducesa de Sussex.

Ducii de Cambridge

Dar ce se întâmplă dacă suveranul nu va proceda așa? Ei bine, Meghan va deveni, pur și simplu, Prințesă de Wales, dat fiind faptul că Harry deține deja acest titlu, prin prisma tatălui său, Charles, Prințul de Wales. Suntem curioși, așadar, dacă Regina Elisabeta va fi la fel de generoasă ca și-n cazul Prințului William. De altfel, doar William, dintre toți nepoții săi, deține un astfel de titlu. Și tatăl lui, moștenitorul tronului britanic, a primit un ducat în ziua nunții cu Camilla. Acesta poartă și titul de Duce de Cornwall, pe care, însă, nu-l folosește. Soția sa, Camilla, însă, folosește cu precădere titulatura de Ducesa de Cornwall, pentru a evita să folosească titlul de ”Prințesa de Wales”, din respect pentru Diana, cea care a deținut anterior acest titlu.

Ducii de Cornwall
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA