Amuzantă și lipsită de griji? Cum va fi, de fapt, vara aceasta pentru prinții George, Charlotte și Louis

9 iulie, 2024

Cu mama diagnostică de cancer și aflată în plin tratament de chimioterapie, vara ar putea să fie totuși o perioadă frumoasă pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Kate Middleton și Prințul William se vor asigura să nu le lipsească copiilor nimic.

kate william george charlotte louis jpg

Kate Middleton și Prințul William s-au confruntat în ultimele șapte luni cu cele mai grele momente din căsnicia lor de până acum. Familia a fost afectată de vești proaste: după cancerul Regelui Charles a venit diagnosticul devastator al lui Kate. Prințesa de Wales suferă și ea de cancer și urmează un tratament de chimioterapie preventivă. 

Chiar dacă s-au confruntat cu tensiuni de nedescris, Prințul William și Kate Middleton au arătat că aparent sunt mai puternici ca niciodată. Acum, se spune că familia așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp împreună la Balmoral. Au apărut și cu informații din interior care detaliază modul în care Prințul și Prințesa de Wales vor petrece o vară de "distracție fără griji" pentru copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. 

„Atât William, cât și Kate sunt părinți foarte activi - duc copiii la școală, participă la meciuri sportive și concerte și încearcă să fie acasă la culcare cât de mult pot. În timp ce Kate era în spital, William era acasă, menținând lucrurile cât mai normale posibil”, a declarat editorul regal Emily Nash pentru publicația britanică The Mirror.

Într-adevăr, Prințul William a fost în toată această perioadă un tată foarte grijuliu. La sfârșitul lunii iunie, el a mers la concertul lui Taylor Swift de la Londra alături de Prințul George și Prințesa Charlotte.  

Totodată, el a preluat mai multe îndatoriri, conducând familia britanică regală către un viitor mai luminos și, sperăm, mai sigur. „Există sentimentul că William a intrat în rolul Prințului Philip', a explicat un insider pentru The Daily Beast. „Philip a condus familia cu o tijă de fier și ați văzut când a murit, că disciplina s-a prăbușit. Acum, William este cel care trage sforile”. 

În această vară, Prințul William și Kate Middleton se vor îndrepta alături de copiii lor cel mai probabil spre Balmoral, care le va oferi spațiul și odihna atât de necesare după o primă jumătate a anului 2024 plină de provocări. Locul este deosebit de important pentru Prințul William, care descrie Scoția ca fiind "sursa unora dintre cele mai fericite amintiri ale sale, dar și a celor mai triste".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg