Sarcini regale preluate de ... fostul soț al Camillei. Regele Charles l-a cooptat printre reprezentanții regali pe Andrew Parker Bowles

20 octombrie, 2022
Andrew Parker Bowles, Getty (3) jpg

Neașteptat, dar binevenit. Este una dintre ideile Regelui Charles de reducerea a personalului și de a fi cât mai chibzuit.

Și apelează la cunoștințe, chiar dacă este vorba de fostul soț al Camillei, actuala sa soție și Regină consoartă. Pe fondul subțierii disponibilității membrilor regali de a-și îndeplini îndatoririle, mai ales că Prințul Andrew este scos din sistem, iar Ducii de Sussex s-au mutat în America, se descurcă și el cu ce are. Iar Andrew Parker Bowles a fost scos la înaintare pentru o primă delegație regală, unde a reprezentat-o oficial pe însăși fosta sa soție, Camilla Parker Bowles, anunță Daily Mail.

Andrew Parker Bowles, Getty (2) jpg

Acesta a mers în numele Reginei la o înmormântare și se pare că va fi primul angajament din multele ce vor urma.

Potrivit sursei citate, Andrew este încântat să ducă la îndeplinire ceea ce i s-a cerut, iar cu Camilla se află într-o relație strânsă și călduroasă.

Vestea s-a notat și în Jurnalul de la Curte, dosarul oficial al angajamentelor regale.

Regina consoartă a fost reprezentată de către brigadier Andrew Parker Bowles, la înmormântarea lui John Bowes-Lyon din Londra. Acesta a murit la vârsta de 80 de ani și a fost văr de-al doilea cu răposata Regină Elisabeta.

Andrew Parker Bowles, Getty (1) jpg

Andrew Parker Bowles s-a căsătorit cu Camilla în 1973 și au doi copii. În anii 80 s-au despărțit, iar divorțul s-a pronunțat în 1995. Camilla s-a măritat cu Prințul Charles în 2005, iar Andrew Parker Bowles și-a refăcut și el viața. În 1996 s-a însurat cu Rosemary Pitman, care a murit în 2010, iar de atunci Andrew Parker Bowles este văduv. Cu fosta soție are o relație bună, căci și el a înțeles încă din tinerețe că adevărata iubire a Camillei este și a fost Charles, acum ajuns rege al Marii Britanii.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg