Antipatică, obraznică, lipsită de clasă: asta i-au strigat spaniolii Reginei Letizia!

Citeste tot despre:

, ,

Deși membrii casei regale spaniole încearcă să facă uitat acel moment șocant care a avut loc de Paștele catolic și-n care Letizia, soția Regelui Felipe, s-a certat în public cu soacra ei, fosta Regină Sofia, spaniolii nu vor uita asta prea repede.

Pe 8 aprilie, cei cinci au încercat să salveze aparențele

Chiar dacă, între timp, Regele Felipe, Regina Letizia, Regina Sofia și nepoatele ei, Leonor și Sofia, au pozat în familia perfectă, de dragul aparențelor, atunci când l-au vizitat la spital pe Regele Juan Carlos, există o înregistrare anterioară care demonstrează care sunt sentimentele supușilor față de cea care a provocat incidentul: Letizia.

Pe 5 aprilie, la prima ei apariție de după incidentul de Paște, la un eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Madrid, Letizia a fost nevoită să se confrunte cu furia publicului, atunci când a sosit la mașina care o aștepta în fața instituției.

Antipatică, obraznică, interesată și lipsită de clasă au fost apelativele pe care i le-au aruncat cei prezenți în fața instituției din care a ieșit Letizia, o regină care a încercat să-și păstreze zâmbetul și a urcat în mașină, fără să spună nimic.

După ce s-a întâmplat în catedrala Palma de Mallorca, opinia publică spaniolă s-a coalizat în sprijinul fostei suverane spaniole Sofia, iar antipatia veche pe care o avea față de soția Regelui Felipe a crescut în intensitate.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA