Antrenată pentru a umple locul lăsat liber de Meghan Markle: „Este tânără, populară și necompromisă”

18 mai, 2023

Cum tabloul membrilor activi ai casei regale britanice este din ce în ce mai îmbătrânit, o soluție ar fi apelarea la figurile regale mai tinere, pentru a da un boost de modernitate instituției.

meghan markle GettyImages 995178586 jpg

Ei bine, această figură fresh este Lady Louise Windsor, copilul cel mare al Ducelui și al Ducesei de Edinburgh, indicată drept posibilă soluție pentru „criza iminentă” din cadrul familiei regale britanice.

Tânăra în vârstă de 19 ani a început recent studiile la universitate, dar, în ciuda faptului că încearcă să fie discretă, a rămas un membru foarte popular al Firmei. Recenta sa apariție de la încoronarea lui Charles a fost de ajutor la construirea imaginii ei publice pozitive, experții regali fiind convinși că Lady Louise poate contribui la modernizarea unei instituții îmbătrânite, la propriu. 

Charlie Proctor, redactorul-șef al portalului Royal Central, a remarcat că majoritatea membrilor activi ai familiei regale - 7 din 11 - au peste 70 de ani și a sugerat că este necesară „aducerea unor membri regali mai tineri” în față, pentru a evita o criză a monarhiei.

Lady Louise, a spus expertul regal, ar fi candidata ideală pentru a prelua din atribuțiile regale și pentru a umple locul lăsat de membri populari și tineri, precum Prințul Harry și Meghan Markle.

Acesta consideră că nimeni nu are nimic rău de spus despre fiica Prințul Edward, o tânără „empatică, populară și necompromisă”.

Fiica în vârstă de 19 ani a Ducesei Sophie și a Prințului Edward a arătat superb la ceremonia de încoronare de pe 6 mai, acolo unde a sosit alături de părinții ei și de fratele ei mai mic, James, noul Conte de Wessex. 

Lady Louise GettyImages 1487923044 jpg

Spre deosebire de aparițiile ei anterioare, Lady Louise a fost mult mai șic la evenimentul istoric, cu părul coafat în bucle cool și un machiaj mult mai intens, nepoata Reginei Elisabeta alegând pentru această ocazie un ruj de un roz aprins.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg