Anunţ oficial! Prinţul Harry s-a logodit cu Meghan Markle

27 noiembrie, 2017
Prince Harry And Megan Markle First Public Appearance   Toronto jpeg

Mult aşteptatul eveniment s-a întâmplat! Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, se va căsători cu iubita lui americană, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, la un an distanţă după ce aceştia şi-au făcut publică relaţia. Anunţul a fost postat în urmă cu 25 de minute pe contul oficial de Facebook al Palatul Regal britanic.

image

"Alteţa Sa Regală Prinţul Henry de Wales şi domnişoara Meghan Markle sunt logodiţi şi se vor căsători. Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales este încântat să anunţe logodna fiului său, Prinţul Harry, cu domnişoara Meghan Markle.

Nunta va avea loc în primvărara anului 2018. Mai multe detalii despre ziua nunţii vor fi anunţate în perioada următoare.

Alteţa Sa Regală şi domnişoara Markle s-au logodit, la Londra, la începutul acestei luni. Prinţul Harry a informat-o pe Maiestatea Sa, Regina, şi pe ceilalţi membri apropiaţi ai familiei. Prinţul Harry a mai cerut şi primit binecuvântarea părinţilor domnişoarei Markle.

Cuplul va locui în clădirea Nottingham Cottage, din cadrul Palatului Kensington."

Anunţul nu a fost însoţit de vreo fotografie oficială, însă surse din apropierea celor doi susţin că aceştia vor apărea în această seară, la postul naţional de televiziune, pentru a discuta despre logodna lor.

La rândul lor, Prinţul William şi soţia lui, Kate Middleton, au făcut următoarea declaraţie comună: "Suntem foarte încântaţi pentru Harry şi Meghan. A fost minunat să o cunoaştem pe Meghan şi să vedem cât de fericiţi sunt ea şi Harry, împreună".

Înainte de a o cere în căsătorie pe actriţa din serialul Suits, în urmă cu câteva săptămâni, Harry le-a cerut acordul părinţilor acesteia, Thomas Markle şi Doria Ragland, care au divorţat când actriţa avea doar şase ani.

În plus, protocolul regal dictează ca nepotul Reginei Angliei să-i ceară permisiunea acesteia pentru a se căsători. Se pare că răspunsul suveranei a fost pozitiv, chiar dacă americanca este divorţată şi a apărut şi în scene ceva mai sensibile, în filme.

Într-un comunicat separat, Regina Elisabeta şi Prinţul Philip au anunţat că sunt încântaţi pentru cei doi şi că le urează să fie fericiţi.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}