Anunț oficial! Prințul Harry s-a logodit cu Meghan Markle

Citeste tot despre:

, ,

Mult așteptatul eveniment s-a întâmplat! Prințul Harry, în vârstă de 33 de ani, se va căsători cu iubita lui americană, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, la un an distanță după ce aceștia și-au făcut publică relația. Anunțul a fost postat în urmă cu 25 de minute pe contul oficial de Facebook al Palatul Regal britanic.

„Alteța Sa Regală Prințul Henry de Wales și domnișoara Meghan Markle sunt logodiți și se vor căsători. Alteța Sa Regală Prințul de Wales este încântat să anunțe logodna fiului său, Prințul Harry, cu domnișoara Meghan Markle.

Nunta va avea loc în primvărara anului 2018. Mai multe detalii despre ziua nunții vor fi anunțate în perioada următoare.

Alteța Sa Regală și domnișoara Markle s-au logodit, la Londra, la începutul acestei luni. Prințul Harry a informat-o pe Maiestatea Sa, Regina, și pe ceilalți membri apropiați ai familiei. Prințul Harry a mai cerut și primit binecuvântarea părinților domnișoarei Markle.

Cuplul va locui în clădirea Nottingham Cottage, din cadrul Palatului Kensington.”

Anunțul nu a fost însoțit de vreo fotografie oficială, însă surse din apropierea celor doi susțin că aceștia vor apărea în această seară, la postul național de televiziune, pentru a discuta despre logodna lor.

La rândul lor, Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au făcut următoarea declarație comună: „Suntem foarte încântați pentru Harry și Meghan. A fost minunat să o cunoaștem pe Meghan și să vedem cât de fericiți sunt ea și Harry, împreună”.

Înainte de a o cere în căsătorie pe actrița din serialul Suits, în urmă cu câteva săptămâni, Harry le-a cerut acordul părinților acesteia, Thomas Markle și Doria Ragland, care au divorțat când actrița avea doar șase ani.

În plus, protocolul regal dictează ca nepotul Reginei Angliei să-i ceară permisiunea acesteia pentru a se căsători. Se pare că răspunsul suveranei a fost pozitiv, chiar dacă americanca este divorțată și a apărut și în scene ceva mai sensibile, în filme.

Într-un comunicat separat, Regina Elisabeta și Prințul Philip au anunțat că sunt încântați pentru cei doi și că le urează să fie fericiți.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA