Anunțul mult așteptat despre revenirea lui Kate Middleton! La ce eveniment ar putea participa în curând

9 septembrie, 2024

Kate Middleton, care se luptă de mai multe luni cu cancerul, este „posibil” să se alăture Regelui Charles la Serviciul Național de comemorare din Whitehall.

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg

Noi detalii au ieșit la iveală cu privire la momentul exact în care Kate Middleton ar putea reveni la îndatoririle regale. Se pare că Prințesa de Wales intenționează să se alăture familiei regale britanice la Cenotaf în Duminica Comemorării (Remembrance Day) și să organizeze concertul de colinde de Crăciun, în ciuda faptului că a urmat luni de zile un tratament de chimioterapie pentru cancer.

Potrivit The Sunday Times, ea s-ar putea alătura Regelui Charles pe 10 noiembrie la serviciul național din Whitehall pentru a-i onora pe cei care au murit în conflict. De asemenea, se spune că sunt în curs de desfășurare planuri pentru serviciul anual de colinde televizat Together At Christmas la Westminster Abbey în decembrie, atât timp cât starea sa de sănătate continuă să se îmbunătățească.

Deși nu a fost stabilită o dată oficială pentru revenirea sa în viața publică, se înțelege că Kate Middleton are întâlniri mai regulate, adică lucrează de acasă, după ce și-a petrecut vara cu Prințul de Wales și copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Kate Middleton și aparițiile sale după ce s-a aflat că are cancer

De la diagnosticare, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a avut două apariții publice oficiale, participând la Trooping the Colour în iunie și prezentând trofeul masculin de la Wimbledon în iulie. Într-un sincer mesaj scris înainte de Trooping, Kate Middleton a dezvăluit că a făcut progrese, dar că nu a scăpat de probleme și că a avut „zile bune și zile rele” pe măsură ce își continua tratamentul.

Vinerea trecută, Kate Middleton și-a exprimat entuziasmul cu privire la colaborarea cu  Dwayne Fields, explorator polar britanic și prezentator de televiziune. Un mesaj personal de bun venit din partea lui Kate, care este copreședintă a Asociației Cercetașilor, a fost distribuit pe contul oficial de social media al ei și al Prințului William.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg