Apar noi provocări pentru Infanta Sofia! Sora sa, Prințesa Leonor, le-a depășit deja

3 iunie, 2024

Aflată pe punctul de a da bacalaureatul la UWS Atlantic College din Țara Galilor, sora mai mică a moștenitoarei tronului spaniol mai are doi pași importanți de făcut.

Regina Letizia, cu Prințesa Leonor și Infanta Sofia. FOTO: Casa Majestății Sale
Regina Letizia, cu Prințesa Leonor și Infanta Sofia. FOTO: Casa Majestății Sale

Infanta Sofia (16) s-a bucurat de o libertate nesperată cât timp s-a aflat la colegiu, în Marea Britanie, unde mișcările ei nu au mai fost puse nonstop sub lupa majestăților lor. Acum, ea, la fel ca și colegii ei, dar și ca sora ei, Prințesa Leonor (18), numără zilele până când se vor termina cursurile și se va putea bucura de binemeritata și mult dorita vacanță de vară.

Doar că, în timp ce fiica cea mare a Regelui Felipe al VI-lea (56) și a Reginei Letizia (51) mai are câteva săptămâni de pregătire la Academia Militară Generală din Zaragoza, sora ei mai mică mai are doar 10 zile de cursuri, când va trebui să facă față unei noi provocări.

Mezina Familiei Regale spaniole studiază în primul an la UWS Atlantic College din Țara Galilor, o școală unde a studiat și sora ei. Ei bine, pentru a se putea întoarce acasă, la familia ei, pe 14 iunie, Sofia mai are doi pași importanți de făcut: să scrie un eseu academic despre sociologia lumii și să-și pună la încercare abilitățile fizice, în aer liber.

Cât privește lucrarea, Infanta Sofia a vizitat, împreună cu o parte dintre colegii ei, unele dintre cele mai renumite muzee din Oxford pentru a aduna informații pentru acest proiect important - proiect pe care l-a realizat și sora ei, Leonor, pe vremea când mergea la școală.

În ceea ce privește activitatea practică, e vorba despre tabăra „Celtic”, în care a mers și sora ei când era studentă acolo, o tabără în care a trebuit să își demonstreze abilitățile de supraviețuire. Anume „zile de conviețuire și de cunoaștere mai bună, deși nu sunt atât de dure și stricte ca cele la care este supusă Leonor în prezent”, asigură conducerea colegiului.

Și, cum Infanta Sofia și Prințesa Leonor sunt foarte apropiate, cu siguranță cea mică s-a consultat deja cu sora ei înainte de a înfrunta această provocare: „Leonor și Sofia sunt foarte apropiate, probabil că i-a dat sfaturi legate de tabăra de supraviețuire”, notează presa spaniolă.

FOTO: Casa Majestății Sale, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (2) jpg
Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei   Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj  jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza   Instagram jpg