Apariția de prințesă a lui Meghan Markle, într-o rochie neagră, cu spatele gol, care costă 365 de lire

16 aprilie, 2024

Fanii sunt înnebuniți după cea mai nouă ținută purtată de Meghan Markle, care a participat la o cină oficială cu Prințul Harry pentru a sărbători organizația caritabilă a acestuia, Sentebale.

Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg

În weekend, în Miami, Prințul Harry și Meghan Markle au fost însoțiti de prietenii lor apropiați, Nacho Figueras și soția sa, Delfina Blaquier, la o cină în onoare organizației Sentebal a prințului. El a cofondat organizația caritabilă în 2006 împreună cu Prințul Seeiso din Lesotho. Organizația caritabilă oferă sprijin pentru copiii și tinerii din Lesotho și Botswana, inclusiv asistență medicală, educație, formare profesională.

În ceea ce privește ținuta ei de la eveniment, Meghan Markle a ales o rochie midi neagră, fără spate, care a costat 365 de lire sterline, de la designerul St. Agni, care avea un design elegant. Ducesa de Sussex și-a asortat ținuta cu o pereche de cercei Dior negri cu auriu și și-a prins părul într-un coc elegant. Cina elegantă a venit după ce Prințul Harry și cel mai bun prieten al său, Nacho, au fost văzuți duelându-se la un meci de polo caritabil pe 12 aprilie, în Miami, care a fost filmat și pentru un proiect Netflix.

Fanii s-au grăbit să comenteze pe rețelele de socializare apariția lui Meghan Markle. „Este atât de elegantă. Iubesc stilul ei!", a scris cineva. Meghan Markle și Prințul Harry au fost fotografiați stând la masă și socializând cu alți invitați la eveniment. 

Meghan Markle încă impresionează cu stilul ei

Nu doar la cină a impresionat cu apariția ei, Meghan Markle a atras privirile și cu ținuta purtată când a mers să-l încurajeze pe prințul Harry la meciul caritabil de polo Royal Salute în beneficiul organizației Sentebale.

Acolo, ea a îmbrăcat o rochie de culoarea fildeșului, care a fost perfectă pentru vremea însorită din Florida. Cu toate acestea, fanii s-au grăbit să sublinieze că Meghan Markle a făcut o "greșeală" cu alegerea încălțămintei pe terenul de joc, ea a ales pantofi cu toc înalt.

Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg

Foto: Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg