Apariția de prințesă a lui Meghan Markle, într-o rochie neagră, cu spatele gol, care costă 365 de lire

16 aprilie, 2024

Fanii sunt înnebuniți după cea mai nouă ținută purtată de Meghan Markle, care a participat la o cină oficială cu Prințul Harry pentru a sărbători organizația caritabilă a acestuia, Sentebale.

Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg

În weekend, în Miami, Prințul Harry și Meghan Markle au fost însoțiti de prietenii lor apropiați, Nacho Figueras și soția sa, Delfina Blaquier, la o cină în onoare organizației Sentebal a prințului. El a cofondat organizația caritabilă în 2006 împreună cu Prințul Seeiso din Lesotho. Organizația caritabilă oferă sprijin pentru copiii și tinerii din Lesotho și Botswana, inclusiv asistență medicală, educație, formare profesională.

În ceea ce privește ținuta ei de la eveniment, Meghan Markle a ales o rochie midi neagră, fără spate, care a costat 365 de lire sterline, de la designerul St. Agni, care avea un design elegant. Ducesa de Sussex și-a asortat ținuta cu o pereche de cercei Dior negri cu auriu și și-a prins părul într-un coc elegant. Cina elegantă a venit după ce Prințul Harry și cel mai bun prieten al său, Nacho, au fost văzuți duelându-se la un meci de polo caritabil pe 12 aprilie, în Miami, care a fost filmat și pentru un proiect Netflix.

Fanii s-au grăbit să comenteze pe rețelele de socializare apariția lui Meghan Markle. „Este atât de elegantă. Iubesc stilul ei!", a scris cineva. Meghan Markle și Prințul Harry au fost fotografiați stând la masă și socializând cu alți invitați la eveniment. 

Meghan Markle încă impresionează cu stilul ei

Nu doar la cină a impresionat cu apariția ei, Meghan Markle a atras privirile și cu ținuta purtată când a mers să-l încurajeze pe prințul Harry la meciul caritabil de polo Royal Salute în beneficiul organizației Sentebale.

Acolo, ea a îmbrăcat o rochie de culoarea fildeșului, care a fost perfectă pentru vremea însorită din Florida. Cu toate acestea, fanii s-au grăbit să sublinieze că Meghan Markle a făcut o "greșeală" cu alegerea încălțămintei pe terenul de joc, ea a ales pantofi cu toc înalt.

Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg