Apariția neașteptată a Prințesei Alexandra de Luxemburg cu fetița ei de două luni la JO de la Paris

31 iulie, 2024

Prințesa Alexandra de Luxemburg a născut-o pe fiica sa Victoria în luna mai a acestui an!

printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg

Prințesa Alexandra de Luxemburg a apărut duminică pentru prima dată în public cu bebelușul ei regal, la două luni de când a devenit mamă pentru prima dată. Singura fiică a Marelui Duce Henri și a Marii Ducese Maria Teresa de Luxemburg și-a făcut apariția la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru a încuraja echipa Luxemburgului, alături de soțul ei, Nicolas Bagory.

Fetița cuplului, Victoria, a bifat prima ei apariție publică la acest mare eveniment sportiv. Micuța, care s-a născut pe 14 mai la Paris, era într-un marsupiu, cu fața acoperită de o muselină albă. 

Prințesa Alexandra, în vârstă de 33 de ani, a arătat cool îmbrăcată într-un top cu dungi, o jachetă din denim și o șapcă de baseball, în timp ce soțul Nicolas Bagory a purtat un tricou albastru. Cuplul, care s-a căsătorit în aprilie 2023, nu a publicat nicio imagine cu fiica lor după nașterea acesteia.

#Paris2024 - Ce dimanche, la Famille grand-ducale a rendu visite aux athlètes 🇱🇺 au #VillageOlympique avant d'assister à des compétitions à la #Concorde. ©COSL/LUXPRESS pic.twitter.com/yXjbzO2gYB

— Cour Grand-Ducale (@CourGrandDucale) July 29, 2024

Curtea Marelui Ducat de Luxemburg a anunțat nașterea bebelușului printr-un comunicat, în luna mai a acestui an: „Marele Duce și Marea Ducesă au marea bucurie de a anunța nașterea nepoatei lor Victoria, primul copil al fiicei lor Alexandra și al ginerelui lor Nicolas, născută marți, 14 mai, la Paris. Atât mama, cât și copilul se simt bine”.

Micuța este al optulea nepot al Marelui Duce și al Marii Ducese. Aceștia și-au întâmpinat cel de-al șaptelea nepot în ianuarie, odată cu sosirea celui de-al treilea copil al Prințului Felix și al Prințesei Claire, Prințul Balthazar.

Felix și Claire sunt, de asemenea, părinții Prințesei Amalia și ai Prințului Liam, născuți în 2014 și, respectiv, 2016. Cel mai mare copil al Marelui Duce Henri și al Marii Ducese Maria Teresa, Marele Duce Ereditar Guillaume și soția sa, Marea Ducesă Ereditară Stephanie, au doi fii, Prințul Charles, în vârstă de patru ani, și Prințul François, în vârstă de un an.

Prințul Louis mai are doi fii cu fosta sa soție, Tessy Antony de Nassau, pe Prințul Gabriel, 18 ani, și pe Prințul Noah, 16 ani.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg