Apariția perfectă, la munca regală, a Reginei Letizia a Spaniei! Și-a asortat bluza cu sandalele comode

10 septembrie, 2024

Regina Letizia și-a reluat agenda oficială în Madrid cu o ținută pe cât de simplă, pe atât de elegantă și potrivită pentru ocazie!

Regina Letizia Foto Profimedia jpg

Regina Letizia a revenit ieri la munca sa regală din Madrid. Săptămâna trecută, soția Regelui Felipe al Spaniei a fost la Paris pentru a încuraja delegația spaniolă la Jocurile Paralimpice, demonstrând încă o dată implicarea sa în sport.

Acum, Regina Letizia și-a reluat agenda oficială la Palatul Zarzuela, unde ieri de dimineață a prezidat două audiențe: una cu Asociația spaniolă pentru scleroză laterală amiotrofică și cealaltă cu Asociația femeilor din muzică, două cauze în care s-a arătat întotdeauna foarte implicată. Așa cum era de așteptat, ea a ales un look elegant, sofisticat și confortabil pentru dimineața încărcată.

Regina Letizia a abordat un look simplu, dar elegant

Regina Letizia a optat pentru o ținută simplă dar de efect, în alb și negru. A ales din garderoba ei o bluză albă cu și mâneci franțuzești care are detalii plisate și un tiv plisat, o siluetă care pune în valoare silueta feminină.

Este vorba despre o bluză Hugo Boss, una dintre mărcile sale preferate pentru ținutele de zi cu zi, pe care o are de mai bine de cinci ani și care dovedește că investiția în modele atemporale este întotdeauna o idee bună. Continuându-și angajamentul față de modelele simple, elegante și versatile, ea a adăugat o pereche de pantaloni negri plisați, fără îndoială un alt element de bază al garderobei, ideal pentru look-urile de lucru.

Pentru a completa look-ul, ea a purtat o pereche de sandale confortabile, perfecte pentru vremea de acum, un model alb cu un toc lat și jos. Se știe deja că Regina Letizia a fost nevoită să-și ia adio deocamdată de la tocuri din motive medicale.

Ca accesorii, Regina Letizia a renunțat la geantă și a purtat doar cercei aurii care i-au luminat fața, precum și inseparabilul inel auriu de la Coreterno.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg