Apariția rară a Prințului William într-un documentar TV! Cum de a acceptat un astfel de proiect

8 iulie, 2024

Având în vedere că e pentru o cauză nobilă, Prințul William a acceptat să apară într-un documentar de televiziune.

Printul William   GettyImages 2150312765 jpg

Prințul William va apărea într-un nou documentar TV care își propune să schimbe percepția asupra persoanelor fără adăpost și să demonstreze că problema poate fi rezolvată. În timp ce se pregătește să marcheze săptămâna aceasta un an de la lansarea programului său Homewards, a fost anunțată și o nouă expoziție de artă la Galeria Saatchi din Londra. Inaugurată luna viitoare la Galeria Saatchi din Londra, expoziția își propune să ajute oamenii să înțeleagă problema persoanelor fără adăpost și să "inspire optimism" că aceasta poate fi rezolvată.

Documentarul în două părți „Prince William: We Can End Homelessness”, care va fi difuzat la posturile britanice ITV1 și ITVX în această toamnă, îl urmărește pe viitorul rege în timp ce lansează ambițiosul său proiect Homewards în Marea Britanie, intrând în culisele activității din primul an al programului. Pe lângă urmărirea parcursului celor care au fost sau sunt în prezent fără adăpost, serialul cu două episoade va prezenta susținători ai programului care se întinde pe cinci ani și care își propune să demonstreze că poate fi rezolvată problema oamenilor fără adăpost.

Regizorul Leo Burley, câștigător al premiului Bafta, care l-a urmărit pe prinț și proiectul său în ultimul an, a declarat: „Am auzit câteva povești incredibil de emoționante de la oameni din întreaga țară care se confruntă cu lipsa de adăpost. De la persoane fără adăpost pe stradă în Newport, la familii care trăiesc în locuințe temporare în Sheffield și la tineri fără adăpost în Aberdeen, documentarul zugrăvește o imagine a lipsei de adăpost în Marea Britanie astăzi, lucrând cu mulți oameni care nu s-au așteptat niciodată să experimenteze viața fără un loc pe care să îl numească acasă.

Toți cei cu care am filmat au salutat inițiativa Prințului William cu programul Homewards".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg