Apariția surprinzătoare a Prințului William după vacanță: are barbă și pare că a slăbit câteva kilograme

6 septembrie, 2024

Prințul William a mers ieri la Galeria Saatchi din Londra pentru a vedea„Homelessness: Reframed”, o expoziție inovatoare care aduce la viață amploarea și complexitatea problemei persoanelor fără adăpost.

Prințul William Foto Getty Images jpg

Prințul William a bifat ieri prima sa ieșire solo de când a stat față în față cu fratele său, Prințul Harry, la slujba de comemorare a unchiului lor, Robert Fellowes, în Norfolk. Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, a sosit la Galeria Saatchi din Londra, pe 5 septembrie, pentru a vedea „Homelessness: Reframed”, o expoziție inovatoare care aduce la viață amploarea și complexitatea problemei persoanelor fără adăpost.

Expoziția își propune să ajute publicul să se implice și să înțeleagă mai bine poveștile celor care au trecut prin această problemă. Împărțită în trei secțiuni principale - Invisible Words, Reframed și Open Doors - expoziția „aduce la viață amploarea și complexitatea problemei persoanelor fără adăpost și își propune să ajute publicul să se implice și să înțeleagă mai bine poveștile celor care au experimentat această problemă”.

Kate Middleton nu s-a alăturat ieri soțului său și a rămas acasă, în Windsor, după o scurtă vacanță de vară alături de restul familiei regale, la Balmoral. Ce a atras atenția la apariția Prințului William a fost faptul că acesta și-a lăsat barbă și pare că a slăbit câteva kilograme. 

Soția Prințului William, Kate Middleton, e în continuare în recuperare

Kate Middleton a fost văzută ultima dată în public în drum spre Crathie Kirk, pe domeniul Balmoral, în urmă cu aproape două săptămâni. Prințesa părea bine dispusă în timp ce era condusă la biserică de soțul ei, purtând un trench cafeniu completat de o pălărie și pene.

Ieșirea a marcat a treia oară în acest an când Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a avut o apariție publică, în timp ce continuă să se concentreze pe recuperarea sa după diagnosticul de cancer. Prima apariție a fost în iunie, când Kate Middleton s-a alăturat familiei regale britanice la balconul Palatului Buckingham pentru Trooping the Colour. Această apariție a fost urmată de momentul în care Prințesa de Wales și-a dus fiica, Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și sora, Pippa Matthews, în vârstă de 40 de ani, la finala de simplu masculin de la Wimbledon, în iulie.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg