Apariția-surpriză a lui Kate Middleton! Îmbrăcată casual, Prințesa de Wales a transmis un nou mesaj

20 noiembrie, 2023

Kate Middleton a surprins cu apariția ei într-un clip video pentru o emisiune televizată! Prințesa de Wales a avut un mesaj special!

Kate Middleton apariție BBC jpg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a avut o apariție surpriză la BBC pentru a deschide teledonul anual Children in Need. De când a început în 1980, emisiunea a strâns peste 1 miliard de lire sterline pentru tinerii defavorizați din Marea Britanie. Vorbind direct în fața camerei, Prințesa Kate Middleton a declarat că este "încântată" că a fost invitată să dea startul festivităților.

„În această seară este vorba despre a ajuta la sprijinirea și susținerea tuturor copiilor pentru a fi cei mai buni, ceea ce este crucial pentru sănătatea și fericirea lor viitoare", a spus ea. "Relațiile noastre, mediul înconjurător și experiențele din primii ani de viață pun bazele care ne modelează restul vieții. Și totuși, din păcate, știm că, pentru prea mulți oameni, situațiile stresante și traumatice din copilăria timpurie pot provoca traume și poate dura mulți ani pentru a le depăși."

Ea a continuat: "Prin urmare, este vital să avem grijă de micuți în anii de copilărie și de aceea genul de proiecte susținute de Children in Need sunt atât de importante. Acestea îi ajută pe cei mai tineri și mai vulnerabili membri ai societății noastre să se simtă în siguranță și iubiți în acești ani importanți, astfel încât să se poată bucura de copilărie acum și să crească pentru a-și atinge potențialul și a prospera în lume mai târziu în viață."

„Sper să vă bucurați de spectacolul din această seară și le urez mult noroc tuturor celor care participă la provocări și la incredibilul efort de strângere de fonduri", a încheiat Kate Middleton, care a îmbrăcat pentru această apariție video o cămașă albastră, asortată cu pantaloni negri. Deși apariția nu a fost anunțată, teledonul "Children in Need" se potrivește perfect cu activitatea-cheie a Prințesei de Wales în jurul copilăriei timpurii, notează People

De curând, Kate Middleton a lansat campania Shaping Us pentru Centrul Fundației sale regale pentru copilărie timpurie. „Campania are ca scop fundamental să scoată în evidență importanța critică a copilăriei timpurii și modul în care aceasta îi modelează pe adulții care devenim", a declarat Kate într-un discurs cu ocazia lansării proiectului. „De aceea este esențial, nu numai să înțelegem importanța unică a primilor noștri ani, ci să știm ce putem face cu toții pentru a contribui la creșterea viitoarelor generații de adulți fericiți și sănătoși." 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg