Apariția-surpriză a lui Kate Middleton! Îmbrăcată casual, Prințesa de Wales a transmis un nou mesaj

20 noiembrie, 2023

Kate Middleton a surprins cu apariția ei într-un clip video pentru o emisiune televizată! Prințesa de Wales a avut un mesaj special!

Kate Middleton apariție BBC jpg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a avut o apariție surpriză la BBC pentru a deschide teledonul anual Children in Need. De când a început în 1980, emisiunea a strâns peste 1 miliard de lire sterline pentru tinerii defavorizați din Marea Britanie. Vorbind direct în fața camerei, Prințesa Kate Middleton a declarat că este "încântată" că a fost invitată să dea startul festivităților.

„În această seară este vorba despre a ajuta la sprijinirea și susținerea tuturor copiilor pentru a fi cei mai buni, ceea ce este crucial pentru sănătatea și fericirea lor viitoare", a spus ea. "Relațiile noastre, mediul înconjurător și experiențele din primii ani de viață pun bazele care ne modelează restul vieții. Și totuși, din păcate, știm că, pentru prea mulți oameni, situațiile stresante și traumatice din copilăria timpurie pot provoca traume și poate dura mulți ani pentru a le depăși."

Ea a continuat: "Prin urmare, este vital să avem grijă de micuți în anii de copilărie și de aceea genul de proiecte susținute de Children in Need sunt atât de importante. Acestea îi ajută pe cei mai tineri și mai vulnerabili membri ai societății noastre să se simtă în siguranță și iubiți în acești ani importanți, astfel încât să se poată bucura de copilărie acum și să crească pentru a-și atinge potențialul și a prospera în lume mai târziu în viață."

„Sper să vă bucurați de spectacolul din această seară și le urez mult noroc tuturor celor care participă la provocări și la incredibilul efort de strângere de fonduri", a încheiat Kate Middleton, care a îmbrăcat pentru această apariție video o cămașă albastră, asortată cu pantaloni negri. Deși apariția nu a fost anunțată, teledonul "Children in Need" se potrivește perfect cu activitatea-cheie a Prințesei de Wales în jurul copilăriei timpurii, notează People

De curând, Kate Middleton a lansat campania Shaping Us pentru Centrul Fundației sale regale pentru copilărie timpurie. „Campania are ca scop fundamental să scoată în evidență importanța critică a copilăriei timpurii și modul în care aceasta îi modelează pe adulții care devenim", a declarat Kate într-un discurs cu ocazia lansării proiectului. „De aceea este esențial, nu numai să înțelegem importanța unică a primilor noștri ani, ci să știm ce putem face cu toții pentru a contribui la creșterea viitoarelor generații de adulți fericiți și sănătoși." 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg