Apariția surpriză a Prințului Harry, în timp ce regalii britanici au celebrat Ziua Comemorării

14 noiembrie, 2022
Harry Prinț jpg

Weekendul ce tocmai s-a încheiat a fost dedicat în Marea Britanie Zilei Comemorării.

Ținută în cea mai apropiată duminică de data de 11 noiembrie, pentru a marca sfârșitul Primului Război Mondial, este o zi plină de semnificații pentru monarhul Marii Britanii și întreaga familie regală britanică. Membrii poartă cu mândrie broșa tematică a celor trei maci roșii, broșa cu flori de cristal a Legiunii Britanice Regale.

Prințul Harry nu s-a aflat în Anglia, alături de familie în asemenea momente importante, dar a marcat, cum a putut, eroii căzuți în război.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și-a făcut o apariție surpriză în Hawaii, la centrul de comemorare USS Arizona Memorial din Pearl Harbour.

O postare apărută pe Twitter este cât se poate de sugestivă: Prințul Harry, Ducele de Sussex, a venit la centrul de comemorare USS Arizona Memorial din Pearl Harbour, Hawaii. Se pare că Prințul Harry și-a dorit să fie prezent aici, pentru a marca Ziua Veteranilor de război. Fotografiile distribuite pe Twitter au fost realizate de către Debbie Bishop Conover.

Prințul Harry și-a făcut apariția într-un elegant costum și nu a fost însoțit de familie, soția Meghan Markle și copiii Archie și Lilibet.

Însă Ducele de Sussex a fost foarte binevoitor și a stat de vorbă cu familiile venite în vizită în acea zi.

Ziua Veteranilor se ține în America încă de la sfârșitul primului război mondial, în onoarea militarilor care au luptat pentru țară.

Aceasta coincide cu o altă sărbătoare engleză, Ziua Comemorării, care este de asemenea dedicată eroilor din război. Se ține cu mare fast și sobrietate în familia regală britanică, ce s-a reunit anul acesta prima dată fără Regina Elisabeta a II-a în viață.

Pe 12 noiembrie, cu o zi înainte de slujba de Ziua Comemorării de la Cenotaf din Londra, Prințul William și Prințesa Kate au participat la festivalul anual de Ziua Comemorării de la Royal Albert Hall. Și aici regalii au respectat codul vestimentar, ținute negre și broșa simbolică în piept.

În loja regală s-au regăsit Regele Charles și regina consoartă Camilla, Prințul William și Prințesa Kate, Prințesa Anne și mezinul Reginei Elisabeta, Prințul Edward, alături de Ducesa Sophie de Wessex.

Foto: Profimedia și TwitterRecente pe Ok! Magazine

Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg