Apariția-surpriză a Reginei Camilla! Și-a întrerupt vacanța de vară cu familia pentru acest eveniment

26 august, 2024

Regina Camilla a petrecut ziua de sâmbătă la hipodromul din York!

Regina Camilla Foto Getty Images (3) jpg

Pe 24 august, Regina Camilla, în vârstă de 77 de ani, a vizitat Festivalul Ebor de la hipodromul York Racecourse din York, Anglia, pentru a deschide noul complex de dezvoltare Bustardthorpe.

Soția Regelui Charles a fost anunțată ca patron al hipodromului York Racecourse în luna mai și și-a făcut prima apariție publică în noul rol regal în a patra și ultima zi a festivalului de curse de cai. Este oarecum neobișnuit ca un membru senior al familiei regale, precum Regina Camilla, să aibă un angajament regal la sfârșitul lunii august. Se știe că Regina Elisabeta își rezerva această perioadă din calendar pentru odihna de vară la castelul Balmoral din Scoția.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, nu a ținut nici el cont de această tradiție și, în timpul vacanței sale de vară, a întreprins un angajament important, vizitând Southport la începutul săptămânii trecute, unde trei copii au fost uciși la sfârșitul lunii iulie. De asemenea, a petrecut timp în privat cu familiile lor la Clarence House, reședința sa din Londra, în ziua următoare. 

Apariția regală a Reginei Camilla

La hipodromul din York, Regina Camilla a fost întâmpinată de locotenentul din North Yorkshire, Jo Ropner, și de alți oficiali ai hipodromului, și a tăiat o panglică pentru a deschide oficial noul Bustardthorpe Development. Centrul a fost gândit pentru a îmbunătăți experiența din ziua cursei ca un loc în care oamenii să se relaxeze, să mănânce și să bea, și a fost proiectat ținând cont de durabilitate, de la rezervoare pentru colectarea apei de ploaie la panouri solare și un „acoperiș viu”.

Problemele de mediu reprezintă un interes major pentru mai mulți membri ai familiei regale, inclusiv Regele Charles și fiii săi, Prințul William și Prințul Harry. După tăierea panglicii, Regina Camilla s-a deplasat pentru a vizita întregul hipodrom. 

La fel ca regretata regină Elisabeta, Regina Camilla și Regele Charles sunt cunoscuți pentru faptul că participă des la cursele de cai și au moștenit portofoliul ei de cai de curse atunci când aceasta a murit. Regina Elisabeta a fost un proprietar, crescător și spectator pasionat de cai de curse pe tot parcursul domniei sale, iar fiul său cel mare și soția sa au avut ocazia să vadă un cal crescut de ea, Treasure, concurând la Epsom Derby Festival în mai. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0906046927 jpg
Ducii de Sussex în Montecito, Harry și Meghan, Instagram (2) jpg
kate middleton rochie foto profimedia jpg
Prințul William Foto Getty Images (7) jpg
Kate Middleton, Meghan Markle  GettyImages jpg
Charles Spencer și Diana în tinerețe, Profimedia (1) jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903551664 jpg
Alina a României colaj jpg
nasii Camille Gotlieb si Michael Ducruet cu Marie Ducruet si Louis Ducruet la botezul lui Victoire Ducruet, nepoata Printesei Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Carole și Michael Middleton  (2) png
Regina Letizia Foto Profimedia jpg