Apariție istorică, azi, pentru Kate Middleton, de Sfântul Patrick. Ce se va întâmpla cu prințesa?

17 martie, 2023

Prințul și Prințesa de Wales vor sărbători, azi, Ziua Sfântului Patrick cu o apariție tradițională în mijlocul gărzilor irlandeze.

1 kate profimedia 0671402623 jpg jpeg

Iar pentru Kate Middleton, evenimentul va avea o simbolistică istorică. În lunile care au trecut de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, viața Prințesei de Wales a fost o succesiune de noi începuturi. Vinerea aceasta nu va fi diferită, deoarece ea marchează o apariție istorică pentru a marca Ziua Sfântului Patrick.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, va vizita Gărzile Irlandeze la Parada de Ziua Sfântului Patrick din Aldershot, pentru prima dată de când a fost numită colonel. Prințesa i se va alătura soțului ei, Prințul William, fostul colonel al Gărzilor Irlandeze. Așadar, evenimentul de azi va marca prima dată când prințesa va participa la paradă în calitate de colonel al regimentului.

Palatul Buckingham a anunțat în decembrie anul trecut că Prințesa de Wales va prelua funcția de colonel al Gărzilor Irlandeze după ce soțului ei i-a fost transmis titlul de Colonel al Gărzilor Țării Galilor de către tatăl său, Regele Charles al III-lea, după ce acesta din urmă a urcat pe tron.

Kate Middleton, despre care se așteaptă să strălucească, din nou, în verde, pentru a onora culoarea națională a Irlandei, le va prezenta ofițerilor și soldaților tradiționalele crenguțe de trifoi și va face cunoștință, ca de fiecare dată, cu mascota canină a regimentului Irish Wolf Hound. 

Parada se va încheia cu un salut regal și cu un marș, în timpul căruia Kate Middleton va primi salutul în calitate de nou colonel al gărzilor irlandeze.

După paradă, Kate Middleton și Prințul William vor vizita Asociația Gărzilor Irlandeze, care este formată din foști membri ai regimentului.

Vizita este de așteptat să se încheie cu un toast pentru cuplul regal, iar noi de-abia așteptăm s-o vedem pe Kate în această postură... militărească a sa. Cu siguranță va fi cel mai bine îmbrăcat colonel pe care l-am văzut vreodată...

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg