Apariție rară a Prințului Albert de Monaco în New York alături de fiica sa Jazmin Grace Grimaldi

25 octombrie, 2024

Și de data aceasta, tot fără Charlene. Prințul Albert de Monaco a participat la Gala Premiilor Prințesei Grace împreună cu fiica sa Jazmin Grace Grimaldi.

Prințul Albert de Monaco și fiica sa Jazmin Grace Grimaldi, Profimedia (2) jpg

Încântătorul duo tată - fiică a avut o apariție spectaculoasă la New York. Prințul de Monaco iarăși este în periplu extern fără Prințesa Charlene. Ei au luat parte la Gala Premiilor Prințesei Grace, eveniment cu ștaif organizat la ”The Pierre” în New York, pe 23 octombrie. Seara a sărbătorit 40 de ani de la înființarea Princess Grace Awards, ceremonie care sprijină artiștii emergenti din teatru, dans și film cu granturi pentru avansarea carierei. Iar Jazmin asta și este: actriță.

Prințul Albert de Monaco și fiica sa Jazmin Grace Grimaldi, Profimedia (3) jpg

Jazmin Grace Grimaldi a avut o adevărată rochie statement la eveniment și a strălucit de-a dreptul alături de celebrul său tată. Blondina este actriță și cântăreață în America și se bucură întotdeauna de revederea cu Albert de Monaco.

Prințul Albert de Monaco și fiica sa Jazmin Grace Grimaldi, Profimedia (1) jpg

Prințul a îmbrăcat smoching și papion, în timp ce fiica sa a purtat o rochie argintie voluminoasă, cu multe falduri, un detaliu șic pe umăr, dar și talia foarte marcată. Putem recunoaște că a arătat ca o prințesă adevărată Jazmin Grace Grimaldi.

Suveranul monegasc în vârstă de 66 de ani are cel puţin doi copii ilegitimi, pe lângă gemenii dăruiţi de soţia sa, Prinţesa Charlene de Monaco. Primul dintre aceştia, Jazmin Grace Grimaldi, în vârstă de 32 de ani, este o americancă rezultată în urma unei aventuri de-o vară. Mama acesteia, californianca Tamara Rotolo, l-a întâlnit pe Prinţul Albert în 1991, în timpul unei vacanţe a acesteia pe Coasta de Azur.

Cei doi au avut o relaţie scurtă şi pasională, în urma căreia s-a născut, un an mai târziu, fiica cea mare a prinţului, Jazmin. Fetei i s-a ascuns originea nu doar pentru a-l proteja pe prinţul monegasc, ci şi pentru că mama ei, Tamara, era încă măritată cu primul ei soţ, de care a divorţat de-abia în 1992. Rotolo a decis să-şi crească fiica în America, mai exact în Palm Springs, departe de agitaţia şi presiunile vieţii princiare. Micuţa Jazmin a vizitat pentru prima dată Monaco la vârsta de 11 ani şi atunci şi-a dorit să dezvolte o relaţia cu tatăl ei, despre care mama acesteia, Tamara, i-a vorbit dintotdeauna cu sinceritate.

1 tamara rotolo jpg jpeg

Trei ani mai târziu, Albert o recunoştea, în sfârşit, pe fiica lui cea mare, născută în afara căsătoriei, care, din acest motiv, nu are drepturi în ceea ce priveşte sucesiunea la tron. E drept că această mişcare a fost forţată de un proces de paternitate şi de un test de ADN, în urma căreia s-a confirmat că Albert este tatăl lui Jazmin. Cu toate acestea, Jazmin şi-a recuperat identitatea şi numele şi are o relaţie foarte apropiată atât cu tatăl ei, cât şi cu soţia acestuia, Charlene.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Mette Marit și Haakon, Profimedia (2) jpg
Charles și Camilla în Sydney, Profimedia (2) jpg
Nicolae și Alina ai României nuntă 2018 foto Facebook2 jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Kate Middleton în 2023 și 2024  foto   Profimedia jpg
Charles și Camilla, ziua a doua în Samoa, Profimedia (6) jpg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
printul charles si printesa diana
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima a Olandei oct 2024   Profimedia jpg
Prințul Chriastian și Prințesa Maria Chiara Foto Instagram jpg
Regina Letizia, Regina Mary și Kate Middleton jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Regele Charles a ajuns în Samoa, Profimedia (2) jpg
FotoJet (1) jpg