Apariție spectaculoasă a Ducesei la Cannes! Sarah Ferguson a slăbit considerabil și e atât de elegantă

26 iulie, 2024

Fosta cumnată a Regelui Charles se află în plin proces de transformare. Se vede treaba că problemele de sănătate recente au impulsionat-o să devină cea mai bună versiune a sa.

Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg

Bunică și mama prințeselor Eugenie și Beatrice, Ducesa alintată de presa britanică ”Fergie” a încântat de-a dreptul la gala caritabilă de joi seara din Cannes, Franța.

Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (4) (1) jpg

Fergie a ales o rochie încântătoare, cu adevărat regală. Aceasta poate că este una dintre cele mai reușite apariții ale sale.

Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (2) (1) jpg

Nu putem să nu remarcăm ce suplețe afișează Sarah Ferguson, după ce ani la rând s-a luptat cu greutatea în plus.

Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (5) (1) jpg

Fosta soție a Prințului Andrew a fost foarte șic în rochia lungă, neagră, cu mănuși negre, lungi, de operă, pelerină albă, croită atent să acopere zona claviculei și o poșetă neagră foarte elegantă, de seară.

Tot ansamblul s-a potrivit perfect cu părul ei roșcat și celebru, coafat în bucle ample.

Sarah Ferguson, ducesa de York, pare că s-a inspirat din look-ul lui Kate Middleton cu această rochie Safiyaa, la Gala Cavalerilor de Caritate de la Cannes.

Apariția Ducesei de York la Gala Cavalerilor de Caritate vine la scurt timp după revenirea publică a lui Kate Middleton la Wimbledon, pe 14 iulie.

Viitoarea regină, care și-a dezvăluit public diagnosticul de cancer în luna martie a acestui an, a optat la Wimbledon tot pentru o rochie de la Safiyaa, doar că mov și midi.

Safiyaa este un brand popular printre alte vedete și personalități publice de top. Viola Davis, Gigi Hadid și Meghan Markle au purtat, de asemenea, modele de la această casă de modă britanică, de-a lungul anilor.

Recent, Sarah, ducesa de York și-a amânat viitoarea apariție la Perth pentru a nu „distrage atenția sau diminua” viitorul turneu regal al regelui Charles pe care-l va întreprinde alături de regina Camilla.

Fosta cumnată a monarhului, acum în vârstă de 64 de ani, era așteptată în vizită în Australia în lun octombrie anul acesta, pentru a participa la Festivalul de ficțiune în calitatea ei de invitată specială.

Într-un mesaj distribuit pe contul de Instagram al Festivalului se arată: „Cu regret Sarah, Ducesa de York a decis să se retragă de la Festivalul de Ficțiune, pentru a nu distrage sau diminua în niciun fel turneul din Australia al Majestății Sale Regele, care a fost anunțat recent”.

Mesajul continuă: „Pentru că prezența sa este foarte dorită, avem asigurări că va reveni la Perth pe 1 noiembrie, la ora 18.30, pentru un eveniment special la Joondalup Resort și își cere scuze tuturor celor care sunt deranjați de schimbarea datei”.

Sarah este o autoare apreciată.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg