Aparițiile elegante ale Ducilor de Cambridge în ultima zi a vizitei din Paris

Sâmbătă, vizita oficială a Ducilor de Cambridge în capitala Franței a luat sfârșit. William și Kate au luat parte într-o singură zi la mai multe întâlniri oficiale, având un intinerariu foarte strict.

Au participat la o serie de evenimente în cele două zile cât au stat în Paris

Au vizitat celebrul Muzeu de Orsay, muzeul care găzduiește cele mai multe opere de artă ale pictorilor impresioniști. Kate s-a arătat foarte interesată de tur și le-a adresat ghizilor nenumărate întrebări, în timp ce William le-a cerut să vadă, în mod special, galeria pictorului Claude Monet.

Turul muzeului a fost plăcut pentru Ducii de Cambridge, însă cei care s-au bucurat cel mai mult au fost turiștii, care au avut ocazia să-i fotografieze și să-i filmeze de aproape.

Au realizat și o ședință foto în fața Turnului Eiffel

Înainte de asta, Ducii de Cambridge și-au supus unui test abilitățile la rugby. Cei doi au făcut o mică demonstrație, sub privirile amuzate ale unor copii care erau elevi la British Council.

La aceste activități, dar și la întrunirile cu victimele atacului terorist din Paris, precum și la cele cu diverse oficialități politice, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat un outfit semnat Chanel, care i-a venit ca turnat.

Outfitul Carolina Herrera

Ulterior, Kate a schimbat acest outfit cu unul semnat de unul dintre deginerii ei favoriți. E vorba de un palton roșu, croit de Carolina Herrera, pe care Ducesa de Cambridge a ales să-l poarte la vizionarea meciului de rugby Wales versus France Six Nations. După acest eveniment, Kate și William au fost escortați către aeroport, unde s-au îmbarcat într-un zbor privat cu destinația Anglia.

foto: Getty, Twitter

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA