Aprilie, o lună cu vibe bun pentru Kate, cu 3 aniversări apropiate sufletului ei. Data cheie, 29 aprilie

2 aprilie, 2024

Luna aceasta, Prințesa de Wales se pregătește să sărbătorească câteva evenimente care îi vor aduce mare bucurie.

Kate William Charlotte George Louis profimedia 0784006896 jpg

Aceste nu mai puțin de trei momente frumoase din familia ei pot fi un sprijin moral extraordinar pentru Kate, în această perioadă în care prințesa urmează chimioterapia preventivă pentru cancerul depistat după operația abdominală din ianuarie.

Primul dintre aceste evenimente importante de familie este ziua de naștere a fratelui său, James Middleton, de care Kate este foarte apropiată.

james middleton kate middleton jpg

Pe 15 aprilie, acesta aniversează 37 de ani. După anunțarea diagnosticului de cancer, James a împărtășit un mesaj emoționant și o fotografie cu sora lui de când erau mici (foto sus), spunându-i prințesei că familia ei este alături de ea. James a devenit pentru prima oară tată în octombrie, atunci când soția lui, Alizée Thevenet, i-a dăruit un fiu.

Pe 23 aprilie, Kate va avea un motiv și mai dulce de sărbătoare. Mezinul ei, Prințul Louis, împlinește șase ani și, de obicei, prințesa era cea care îi făcea portretele aniversare. Cunoscut pentru energia și mutrișoarele lui amuzante, Louis își va înveseli cu siguranță mama în această perioadă grea pentru ea.

Kate Middleton și Prințul Louis GettyImages 1253153132 jpg

Apoi, pe 29 aprilie, este o dată cheie în destinul Prințesei de Wales, ziua nunții sale cu Prințul William. Anul acesta, cei doi vor aniversa 13 ani de la nuntă, un număr pe care nu-l asociem cu ghinionul, ci cu transformarea și evoluția.

Prințul William și Kate Middleton au avut o nuntă ca în povești  jpeg

În discursul video în care și-a anunțat teribilul diagnostic, Kate i-a adus un omagiu special soțului ei: „A-l avea pe William lângă mine este o mare sursă de confort și liniște”. Au trecut 13 ani de la evenimentul considerat nunta deceniului și suntem siguri că Prinții de Wales vor marca ocazia într-un mod romantic, însă cât se poate de discret.

Cu siguranță că luna aprilie îi va aminti lui Kate de persoanele și momentele importante din viața ei, iar toate aceste aniversări îi vor da un boost de pozitivism, într-o perioadă în care are foarte mare nevoie de el. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg