Archie și Lilibet îl moștenesc pe bunicul Charles! Ce pasiune „regală” au micuții

17 martie, 2023

Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, Archie și Lilibet, au aceeași pasiune ca bunicul lor, Regele Charles al III-lea al Marii Britanii.

regele charles si nepotii archie si lilibet jpg

Deși locuiesc la mare depărtare de bunicul lor, Regele Charles, se pare că atât Prințesa Lilibet, cât și Prințul Archie se seamănă cu monarhul prin hobby-ul pe care îl au: dragostea pentru grădinărit. În documentarul Netflix, Harry & Meghan, copiii apar împreună cu mama lor, Meghan Markle, în grădina lor de legume din casa lor din Montecito, în Santa Barbara.

archie si lilibet gradinarit jpg

Micuții au putut fi admirați ajutând la plantarea unor flori speciale în grădina lor. Și pasiunea pentru grădinărit a bunicului lor, Regele Charles, vine de la o vârstă fragedă. El a declarat acum ceva timp în urmă pentru Gardeners World că, în copilărie, „a cultivat legume și altele” împreună cu sora sa mai mică, Prințesa Anne, pe un teren de la Palatul Buckingham. De asemenea, el și-a amintit cu plăcere de grădina bunicii sale de la Royal Lodge din Windsor. Charles a spus: „Îmi amintesc că eram absolut captivat când eram copil și mă plimbam prin ea, uitându-mă la toate plantele”.

Regele a adăugat: „Mirosul de atunci a avut un efect profund asupra mea. Nu știu de ce, dar am ajuns să iubesc și copacii, m-au fascinat întotdeauna”. Se știe că Highgrove, reședința de la țară a lui Charles, a fost deschisă publicului din 1994, pentru a strânge fonduri pentru diferite fundații de caritate. Chiar Regele a îngrijit cu dragoste grădinile, creând o serie de „solarii individuale în aer liber” pe care le deschide publicului în fiecare vară.

Pe terenul de 15 acri este o explozie de flori colorate, aceasta trimițând cu gândul la cealaltă pasiune a monarhului: plăcerea lui de a picta în acuarelă. „Alteța Sa Regală are un ochi minunat pentru pictură, este un artist”, a declarat pentru Hello Magazine grădinarul șef Debs Goodenough. „De asemenea, el adoră să îngrijească florile. Îi place să fie afară, în grădina pe care o cunoaște pe de rost”.

În prezent, Regele Charles e preocupat de încoronarea sa care va vea loc pe 6 mai. Momentan, Prințul Harry și Meghan Markle nu au confirmat că vor participa, deși au primit o invitație oficială.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg