Archie și Lilibet îl moștenesc pe bunicul Charles! Ce pasiune „regală” au micuții

17 martie, 2023

Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, Archie și Lilibet, au aceeași pasiune ca bunicul lor, Regele Charles al III-lea al Marii Britanii.

regele charles si nepotii archie si lilibet jpg

Deși locuiesc la mare depărtare de bunicul lor, Regele Charles, se pare că atât Prințesa Lilibet, cât și Prințul Archie se seamănă cu monarhul prin hobby-ul pe care îl au: dragostea pentru grădinărit. În documentarul Netflix, Harry & Meghan, copiii apar împreună cu mama lor, Meghan Markle, în grădina lor de legume din casa lor din Montecito, în Santa Barbara.

archie si lilibet gradinarit jpg

Micuții au putut fi admirați ajutând la plantarea unor flori speciale în grădina lor. Și pasiunea pentru grădinărit a bunicului lor, Regele Charles, vine de la o vârstă fragedă. El a declarat acum ceva timp în urmă pentru Gardeners World că, în copilărie, „a cultivat legume și altele” împreună cu sora sa mai mică, Prințesa Anne, pe un teren de la Palatul Buckingham. De asemenea, el și-a amintit cu plăcere de grădina bunicii sale de la Royal Lodge din Windsor. Charles a spus: „Îmi amintesc că eram absolut captivat când eram copil și mă plimbam prin ea, uitându-mă la toate plantele”.

Regele a adăugat: „Mirosul de atunci a avut un efect profund asupra mea. Nu știu de ce, dar am ajuns să iubesc și copacii, m-au fascinat întotdeauna”. Se știe că Highgrove, reședința de la țară a lui Charles, a fost deschisă publicului din 1994, pentru a strânge fonduri pentru diferite fundații de caritate. Chiar Regele a îngrijit cu dragoste grădinile, creând o serie de „solarii individuale în aer liber” pe care le deschide publicului în fiecare vară.

Pe terenul de 15 acri este o explozie de flori colorate, aceasta trimițând cu gândul la cealaltă pasiune a monarhului: plăcerea lui de a picta în acuarelă. „Alteța Sa Regală are un ochi minunat pentru pictură, este un artist”, a declarat pentru Hello Magazine grădinarul șef Debs Goodenough. „De asemenea, el adoră să îngrijească florile. Îi place să fie afară, în grădina pe care o cunoaște pe de rost”.

În prezent, Regele Charles e preocupat de încoronarea sa care va vea loc pe 6 mai. Momentan, Prințul Harry și Meghan Markle nu au confirmat că vor participa, deși au primit o invitație oficială.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg