Are deja patru anişori! Micul prinţ Charles e febleţea Palatului din Luxemburg

10 mai, 2024

După ce l-am revăzut zilele trecute alături de părinţii şi bunicii săi, astăzi e marele sărbătorit, fiind celebrat de Marea Familie Ducală cu un set de fotografii candide.

În curând, micul prinţ Charles ar putea fi declarat duce moştenitor. FOTO: Marea Curte Regală
În curând, micul prinţ Charles ar putea fi declarat duce moştenitor. FOTO: Marea Curte Regală

Prințul Charles de Luxemburg, fiul cel mare al Marelui Duce Moștenitor Guillaume și al Marii Ducese Moștenitoare Stéphanie, împlinește astăzi vârsta de patru ani. Marea Curtea Ducală a publicat mai multe fotografii cu micul prinț, care își însoțește în mod regulat părinții în excursii, la ieşiri publice şi alte evenimente. 

Chiar deunăzi, micul prinţ Charles a fost văzut alăturându-se părinţilor şi bunicilor săi la slujba şi defilarea prilejuite de cea de-a 400-a ediție a festivalului Octave, tradițional în Ducatul Luxemburg. Fotografii l-au surprins bucurându-se de paradă şi privind curios la uniforme şi la mulţimea adunată în jurul Palatului.

Ulterior, el a fost văzut la balconul oficial al Palatului, împreună cu fratele său mai mic, François, cei doi copii salutând împreună mulţimea de fani regali din braţele părinţilor lor.

Încă de la naşterea sa, Prinţul Charles e febleţea Palatului din Luxemburg, acum având un partener de joacă în persoana mezinului François, alături de care apare şi în fotografiile candide de aniversare. Cei mici apar în unele cadre îmbrăcaţi identic şi par ca două păpuşi vii. Şi, cum diferenţa de vârstă dintre ei nu este decât de trei ani, se înţeleg şi se joacă frumos împreună.

Cei doi băieţi sunt fiii moştenitorului tronului, Marele Duce Guillaume, şi, dacă sunt adevărate zvonurile şi bunicul lor, Marele Duce Henri, va abdica în curând în favoarea fiului său, atunci Prinţul Charles, fiind copilul cel mai mare, va primi titlul de Duce Moştenitor şi va deveni Regent.

FOTO: Kary Barthelmey, Céline Maia, Sophie Margue/Maison du Grand-Duc; SIP / Emmanuel Claude/Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg