Are un castel ca-n povești! Presupusa amantă a Prințului William are o avere uluitoare

11 iunie, 2024

Pe fondul zvonurilor și speculațiilor despre relația sa cu prințul William, averea marchizei de Cholmondeley nu face decât să crească.

Rose Hanbury este multimilionară. FOTO: Profimedia, Instagram
Rose Hanbury este multimilionară. FOTO: Profimedia, Instagram

Rose Hanbury, soția celui de-al șaptelea marchiz de Cholmondeley, face parte de ani de zile din aristocrația britanică. Crescută într-o familie bogată - bunica ei, Lady Elizabeth Lambart, a făcut parte din suita Reginei Elisabeta a II-a - și educată la unele dintre cele mai bune școli din Marea Britanie, Rose Hanbury era destinată să strălucească. Departe de a continua tradiția familiei, ea a decis să-și încerce norocul ca model. O vocație care a luat sfârșit când l-a întâlnit pe David Rocksavage.

Relația sentimentală cu marchizul a făcut din Hanbury persoana ideală pentru a administra o proprietate în valoare de aproximativ 100 de milioane de lire sterline. La activ, mai multe proprietăți, numeroase afaceri și o avere de familie care au poziționat-o pe fostul model ca una dintre figurile din înalta societate de care trebuie să se țină cont. Bineînțeles, nu datorită acestor lucruri se discută atât de intens despre Rose Hanbury, ci datorită prieteniei cu Kate Middleton și, mai ales, cu Prințul William - despre care ziarele se îndoiesc că ar fi doar o simplă amiciție.

În calitate de membră a uneia dintre cele mai importante case nobiliare din Marea Britanie și de rezidentă a domeniului Sandrigham, relația dintre marchizii de Cholmondeley și prințul și prințesa de Wales era regulată și apropiată. Asta până când tabloidele au început să speculeze cu privire la o aventură între Prințul William și Rose Hanbury. De unde au apărut aceste speculații? Cine a început să facă legătura între Hanbury și viitorul moștenitor al Coroanei?

Niciunul dintre ei nu a vorbit vreodată despre zvonuri - pentru a nu le da mai multă credibilitate - și nici nu există vreo dovadă palpabilă, dar Rose Hanbury continuă să fie subiect de discuție în oraș. Stilată, elegantă și cu o avere personală evaluată la aproximativ 5 milioane de lire sterline, marchiza este în centrul atenției.

Căsătoria cu David Rocksavage nu doar că i-a oferit lui Rose Hanbury titlul de marchiză de Cholmondeley. Odată cu acesta a venit și o bogăție pe care nu și-ar fi putut imagina niciodată. Brusc, ea a devenit una dintre cele mai bogate femei din Marea Britanie. Bijuteriile din coroana ei specială sunt două proprietăți: Castelul Cholmondeley și Houghton Hall. În timp ce primul a fost locul în care marchiza a crescut, cel de-al doilea este locul în care locuiește întreaga familie.

Houghton Hall are peste 100 de camere și 300 de ani de istorie. Un castel impresionant în care Rose Hanbury locuiește împreună cu soțul ei și cei trei copii. „Casa m-a surprins la prima mea vizită, este atât de frumoasă”, a declarat ea mai târziu pentru „Financial Times”. Hanbury și-a petrecut primii ani modernizând un palat care avea nevoie de multă muncă. Au renovat atât bucătăria, pentru a o face mai modernă, mai apropiată de secolul XXI, cât și ceea ce aveau să devină dormitoarele copiilor săi. Palatul are un lift în interiorul clădirii pentru a permite accesul rapid la toate etajele - o bătaie de cap pentru marchizii când gemenii lor erau mai mici.

„Copiilor le place și galeria principală, holul de intrare, și o folosesc ca parc de skate și patinoar”, a confirmat Hanbury într-un nou interviu. Proprietatea Cholmondeley a fost imortalizată în sute de ocazii. Hanbury a subliniat întotdeauna cât de locuibil a fost castelul pentru familia sa. Departe de a se simți amenințați de spațiul impunător, copiii săi îl consideră... propriul parc de distracții.

Speculațiile continuă

Tocmai când Rose Hanbury credea că totul s-a rezolvat în privința presupusei sale relații cu Prințul William, a venit cel mai rău moment. Kate Middleton a anunțat că va trebui să se supună unei intervenții chirurgicale abdominale, după care va avea nevoie de câteva luni pentru a se recupera. Apoi au început speculațiile cu privire la adevărata stare a prințesei: de ce nu a făcut Kate Middleton pasul de a explica ce are? Ce o ținea pe Prințesa de Wales departe de lumina reflectoarelor media?

În ciuda lipsei de explicații din partea Casei Regale, nu puține tabloide au fost cele care au indicat-o pe Rose Hanbury drept cauză a dispariției lui Kate. Unii chiar susțineau că nu boala acesteia a făcut imposibilă revenirea prințesei la viața normală, ci durerea provocată de infidelitatea soțului ei cu marchiza de Cholmondeley. Toate acestea, desigur, înainte ca Middleton să anunțe adevărul despre situația ei.

Hanbury, la rândul ei, a făcut o declarație pentru a nega tot felul de informații care o leagă de Kate Middleton. Un prim și unic pas care a încercat să împiedice ca numele ei să fie din nou pe buzele tuturor.

Rose Hanbury este multimilionară. FOTO: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg