Arma secretă a Prințului William și a lui Kate Middleton! Ce fac regalii pentru a deveni și mai populari

26 octombrie, 2023

Prințul William și Kate Middleton au devenit și mai populari mulțumită unei apariții surprinzătoare!

Kate Middleton si printul William FOTO Profimedia jpg

Prințul George a apărut alături de tatăl său, Prințul William, în Franța la începutul acestei luni, cei doi unindu-și forțele pentru a încuraja Țara Galilor la Cupa Mondială de Rugby. În ciuda unui final nu prea fericit pentru echipă, apariția tânărului regal a încântat fanii, mulți subliniind cât de mult seamănă cu tatăl său.

În ciuda unui vot general consistent în favoarea monarhiei, un sondaj recent realizat de YouGov arată o ușoară scădere, de cinci procente, a celor care sunt în favoarea monarhiei. Cu toate acestea, Prințul și Prințesa de Wales par a fi doi dintre cei mai populari membri ai familiei regale, însă popularitatea lor și ratingul general al monarhiei în sine ar putea fi sporite cu puțin ajutor din partea Prințului George, în vârstă de 10 ani.

Cei mai tineri membri ai familiei regale, în special cei trei copii ai lui William și Kate, sunt susceptibili să genereze un mare interes din partea publicului larg.

În prezent, Pințul George, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, sunt toți elevi la școala Lambrook. În timp ce Kate Middleton și Prințul William și-au exprimat dorința ca micuții lor să aibă parte de o copilărie cât mai normală, se știe că George a ieșit mai des la angajamentele regale. Încurajând Țara Galilor în Franța, Prrințul George părea încântat să fie în mulțime, semănând cu tatăl său până și la jachetele lor de costum bleumarin și cravatele roșii asortate. Se pare că Prințul William îi arată fiului său cel mare cum stă treaba, ambii primind o pregătie intensă pentru a deveni viitori monahi.

Prințul de Wales este, fără îndoială, cel mai bun ghid pentru George, deoarece a fost - și, într-un fel, încă mai este - în pielea lui George. Pe lângă faptul că George îi este alături tatălui său, înfățișarea sa îl face o probabilă armă secretă pentru a pregăti audiențele pentru domnia tatălui său în anii următori. Prințul și Prințesa de Wales, împreună cu copiii lor, sunt adesea considerați "viitorul monarhiei", așa că implicarea fiului lor cel mare pare a fi o mișcare subtilă, dar inteligentă, scrie The Express.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg