Arogant sau îndurerat? De ce nu are de gând Prințul William să vorbească cu fratele lui, Harry

11 februarie, 2024

Prințul William nu va vorbi cu fratele său, Prințul Harry, până când acesta nu-și va cere scuze pentru atacurile sale la adresa familiei regale, a declarat un expert.

Printul William jpg

Prințul William "nu e deloc interesat" să vorbească cu Prințul Harry până când acesta nu-și va cere scuze pentru tot ceea ce a spus despre familia regală, a afirmat un expert.

De curând, ducele de Sussex a zburat din California în Marea Britanie pentru a-l vedea pe tatăl său, Regele Charles, în urma diagnosticului șocant de cancer. Cu tatăl său a stat de vorbă 30 de minute, dar cu fratele lui, cu Prințul William, Harry nu a vorbit, nici nu s-au văzut. 

În ciuda speranțelor că vestea tristă din familie i-ar putea aduce pe cei doi frați împreună, nu există încă niciun indiciu clar că sunt pregătiți să lase deoparte dușmănia lor de lungă durată.

Atacurile Prințului Harry la adresa înalților membri ai familiei regale în diverse interviuri de când a părăsit îndatoririle regale și cartea sa de memorii bombă "Spare" de anul trecut sunt considerate a fi un punct sensibil pentru Prințul William, despre care se spune că nu este dispus să ierte și să uite atât de ușor.

Un expert regal a afirmat chiar că vizita rapidă de 24 de ore a Prințului Harry ar fi putut înrăutăți lucrurile deoarece părea îndreptățit să vadă familia în scurt timp, după ani întregi de acuze.

Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty Magazine, a declarat pentru The Sun: "În ceea ce-l privește pe William, el nu are absolut niciun interes să vorbească cu Harry până când acesta nu se va comporta ca un gentleman și nu-și va cere scuze pentru anii de impolitețe și insulte pe care le-a adresat lui William și Prințesei de Wales.

William trebuie să fie furios gândindu-se și la toți anii în care l-a susținut pe Harry și în acest moment din viața lui, când tatăl său de 75 de ani și Kate Middleton sunt amândoi grav bolnavi, tot ce se poate gândi Harry este cum să folosească acest moment ca pe o oportunitate".

Ea a continuat spunând că vizita neașteptată a lui Harry a arătat că acesta încă se agață de natura sa "impulsivă" și că nu a fost emoționat de faptul că ar putea semăna discordie în rândul familiei regale.

Surse apropiate lui Harry au declarat că ducele ar fi fost dornic să se întâlnească cu fratele său în timp ce se afla în Marea Britanie "dacă s-ar fi ivit ocazia" și ar fi acceptat orice invitație în acest sens. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg