Arogant sau îndurerat? De ce nu are de gând Prințul William să vorbească cu fratele lui, Harry

11 februarie, 2024

Prințul William nu va vorbi cu fratele său, Prințul Harry, până când acesta nu-și va cere scuze pentru atacurile sale la adresa familiei regale, a declarat un expert.

Printul William jpg

Prințul William "nu e deloc interesat" să vorbească cu Prințul Harry până când acesta nu-și va cere scuze pentru tot ceea ce a spus despre familia regală, a afirmat un expert.

De curând, ducele de Sussex a zburat din California în Marea Britanie pentru a-l vedea pe tatăl său, Regele Charles, în urma diagnosticului șocant de cancer. Cu tatăl său a stat de vorbă 30 de minute, dar cu fratele lui, cu Prințul William, Harry nu a vorbit, nici nu s-au văzut. 

În ciuda speranțelor că vestea tristă din familie i-ar putea aduce pe cei doi frați împreună, nu există încă niciun indiciu clar că sunt pregătiți să lase deoparte dușmănia lor de lungă durată.

Atacurile Prințului Harry la adresa înalților membri ai familiei regale în diverse interviuri de când a părăsit îndatoririle regale și cartea sa de memorii bombă "Spare" de anul trecut sunt considerate a fi un punct sensibil pentru Prințul William, despre care se spune că nu este dispus să ierte și să uite atât de ușor.

Un expert regal a afirmat chiar că vizita rapidă de 24 de ore a Prințului Harry ar fi putut înrăutăți lucrurile deoarece părea îndreptățit să vadă familia în scurt timp, după ani întregi de acuze.

Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty Magazine, a declarat pentru The Sun: "În ceea ce-l privește pe William, el nu are absolut niciun interes să vorbească cu Harry până când acesta nu se va comporta ca un gentleman și nu-și va cere scuze pentru anii de impolitețe și insulte pe care le-a adresat lui William și Prințesei de Wales.

William trebuie să fie furios gândindu-se și la toți anii în care l-a susținut pe Harry și în acest moment din viața lui, când tatăl său de 75 de ani și Kate Middleton sunt amândoi grav bolnavi, tot ce se poate gândi Harry este cum să folosească acest moment ca pe o oportunitate".

Ea a continuat spunând că vizita neașteptată a lui Harry a arătat că acesta încă se agață de natura sa "impulsivă" și că nu a fost emoționat de faptul că ar putea semăna discordie în rândul familiei regale.

Surse apropiate lui Harry au declarat că ducele ar fi fost dornic să se întâlnească cu fratele său în timp ce se afla în Marea Britanie "dacă s-ar fi ivit ocazia" și ar fi acceptat orice invitație în acest sens. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg