Așa arată Pippa Middleton, sora lui Kate Middleton, în serialul The Crown. E aproape de realitate?

21 noiembrie, 2023

Mult așteptatul și vizionatul serial The Crown a găsit actrița potrivită pentru a o juca pe sora mai mică a Prințesei de Wales.

Kate Middleton, Pippa Middleton  GettyImages jpg

Pentru a doua parte a seriei a șasea, care se va concentra pe relația dintre Prințul William și Kate Middleton, o tânără britanică a fost scoasă din obscuritate și pusă pe scena mondială.

Asemenea momentului în care Pippa Middleton a devenit vedetă atunci când a coborât din mașină și a intrat în Westminster Abbey, în ziua nunții surorii ei, la fel a fost și cazul actriței necunoscute alese să o interpreteze în al șaselea și ultimul sezon din serialul The Crown.

Tânăra de 19 ani Matilda Broadbridge este cea care a primit rolul Pippei Middleton în serialul difuzat pe Netflix, acesta fiind primul ei rol major pe micul sau marele ecran.

Tânăra actriță este foarte încântată de primirea acestui rol. Ea a împărtășit următoarele pe Instagramul ei: „O călătorie foarte scurtă, dar și foarte plăcută în țara Coroanei. Sunt atât de încântată să anunț că voi apărea drept Pippa Middleton în The Crown”.

Rolul ei este unul relativ mic, dat fiind faptul că sezonul final se concentrează doar într-o mică parte pe nunta regală. „Sunt atât de recunoscătoare că am făcut parte din această producție”, a spus Broadbridge, în ciuda apariției sale de mici dimensiuni.

Deși rolul ei se anunță a fi unul mic, la fel ca Pippa Middleton cea reală, Braodbridge s-ar putea trezi propulsată în lumina reflectoarelor mult mai mult decât se așteptă. Asocierea cu serialul The Crown este o piatră de temelie spre recunoașterea internațională.

Până la urmă, producția a lansat carierele mai multor vedete de la Hollywood, de la Emma Corrin și Vanessa Kirby până la Josh O'Connor și Erin Doherty. Toți erau relativ necunoscuți înainte de a juca în serialul care are în centru familia regală britanică.

Foto: Instagram, Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg