Așa arată programul nunții lui Harry cu Meghan, pe 19 mai!

Citeste tot despre:

, ,

În doar câteva zile, o lume întreagă va fi cu ochii pe cel mai important eveniment moment monden al anului: nunta Prințului Harry cu aleasa lui americancă, Meghan Markle. Pregătirile sunt, bineînțeles, pe ultima sută de metri, iar detaliile legate de ziua cea mare au început să fie dezvăluite și presei.

Știm deja că părinții divorțați ai lui Meghan, Doria Ragland și Thomas Markle, vor fi alături de mireasă și vor zbura spre Anglia din Los Angels, respectiv Rosarito, Mexic, acolo unde locuiesc fiecare în parte.

Înainte de nuntă, aceștia vor fi prezentați Reginei Elisabeta, Prințului Philip, Prințului Charles și Camillei, precum și Ducilor de Cambridge.

Cât despre evenimentul în sine, știm  că Meghan nu a ales o domnișoară de onoare, pentru simplul fapt că aceasta este foarte apropiată de toate prietenele ei și nu a vrut să o aleagă pe una în defavoarea celeilalte. În schimb, vor exista pajii și fetițele responsabile cu florile, iar printre aceștia se vor număra, desigur, și Prințul George și Prințesa Charlotte.

Programul în ziua cea mare:

11.30-13.00 (ora României)

Invitații vor începe să se strângă la capela St. George din cadrul Castelului Windsor.

13.20

Își fac apariția membrii familiei regale britanice.

13.30

Meghan va ajunge la capelă însoțită de mama ei, Doria, și de copiii cu roluri de paji. Prințul Harry va sosi alături de cavalerul lui de onoare, Prințul William.

14.00

Va începe ceremonia religioasă, care va dura circa o oră.

15.00

Urmează parada mirilor, care va dura 25 de minute, în drumul spre recepția de nuntă ce va avea loc în sala St George din cadrul Castelului Windsor.

15.30

Harry și Meghan vor ajunge la recepție.

Circa 21

Harry și Meghan, cea din urmă purtând o a doua rochie de mireasă, vor pleca la petrecerea de seară organizată de Prințul Charles la Frogmore House, lângă Castelul Windsor.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA