Aşa arată programul nunţii lui Harry cu Meghan, pe 19 mai!

10 mai, 2018
kate william nunta jpeg

În doar câteva zile, o lume întreagă va fi cu ochii pe cel mai important eveniment moment monden al anului: nunta Prinţului Harry cu aleasa lui americancă, Meghan Markle. Pregătirile sunt, bineînţeles, pe ultima sută de metri, iar detaliile legate de ziua cea mare au început să fie dezvăluite şi presei.

image

Ştim deja că părinţii divorţaţi ai lui Meghan, Doria Ragland şi Thomas Markle, vor fi alături de mireasă şi vor zbura spre Anglia din Los Angels, respectiv Rosarito, Mexic, acolo unde locuiesc fiecare în parte.

Înainte de nuntă, aceştia vor fi prezentaţi Reginei Elisabeta, Prinţului Philip, Prinţului Charles şi Camillei, precum şi Ducilor de Cambridge.

image

Cât despre evenimentul în sine, ştim  că Meghan nu a ales o domnişoară de onoare, pentru simplul fapt că aceasta este foarte apropiată de toate prietenele ei şi nu a vrut să o aleagă pe una în defavoarea celeilalte. În schimb, vor exista pajii şi fetiţele responsabile cu florile, iar printre aceştia se vor număra, desigur, şi Prinţul George şi Prinţesa Charlotte.

Programul în ziua cea mare:

11.30-13.00 (ora României)

Invitaţii vor începe să se strângă la capela St. George din cadrul Castelului Windsor.

image

13.20

Îşi fac apariţia membrii familiei regale britanice.

13.30

Meghan va ajunge la capelă însoţită de mama ei, Doria, şi de copiii cu roluri de paji. Prinţul Harry va sosi alături de cavalerul lui de onoare, Prinţul William.

14.00

Va începe ceremonia religioasă, care va dura circa o oră.

15.00

Urmează parada mirilor, care va dura 25 de minute, în drumul spre recepţia de nuntă ce va avea loc în sala St George din cadrul Castelului Windsor.

image

15.30

Harry şi Meghan vor ajunge la recepţie.

Circa 21

Harry şi Meghan, cea din urmă purtând o a doua rochie de mireasă, vor pleca la petrecerea de seară organizată de Prinţul Charles la Frogmore House, lângă Castelul Windsor.Recente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg