Aşa arată tortul de nuntă a lui Meghan Markle şi-al Prinţului Harry

19 mai, 2018
tort nunta png png

Aşa cum s-a anunţat anterior, Meghan Markle şi ”acum” - soţul ei, Prinţul Harry, au ales să rupă tradiţia în ceea ce priveşte tortul de nuntă. Dacă în cazul tortului de nuntă al Ducilor de Cambridge, ori al Prinţului Charles, s-a ales unul cu ciocolată şi fructe, Meghan şi Harry au făcut o altă alegere.

Au rupt tradiţia tortului de nuntă

Meghan Markle şi-a impus punctul de vedere şi când a fost vorba despre tortul de nuntă. Ea a decis să rupă tradiţia de la Buckingham şi să renunţe la tortul cu ciocolată şi fructe în favoarea unuia mai... sofisticat. Tortul de nuntă ales de Ducii de Sussex a fost creat de Claire Ptak, patiserul care s-a ocupat de toate dulciurile servite la nunta regală. Tortul a fost decorat cu flori naturale, respectiv bujori albi, flori prezente şi-n aranjamentele florale, dar şi-n buchetul miresei.

Tortul de nuntă al Ducilor de Sussex

Aşadar, cei 600 de invitaţi care vor participa la recepţia dată de regina Elisabeta în onoarea nepotului său se vor putea înfrupta din acest tort, care este ornat cu bezea din cremă de unt, şi prezintă nu mai puţin de 150 de flori proaspete, de sezon, din care deosebim bujorii albi şi trandafirii. ”Textura este plăcută, iar gustul este al primăverii britanice”, a declarat patiserul tortului, într-un video, pentru palatul Kensington.

image

Patiserul a dezvăluit, totodată, şi ingredientele necesare acestui tort. Astfel, peste 200 de lămâi Amalfi, 500 de ouă organice din Suffolk, 20 kg de unt, 20 de kg de făină, 20 de kg de zahăr şi 10 sticle de şampanie de soc de la Sandringham au fost folosite pentru a crea acest tort. Fiecare etaj al tortului a fost transportat individual de la Palatul Buckingham la Castelul Windsor, în dimineaţa nunţii. În cele din urmă, înainte de recepţie, tortul a fost asamblat. Cele 150 de flori naturale au fost adăugate la final, pentru a fi cât mai fresh posibil.Recente pe Ok! Magazine

dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg