Așa arătau vremurile fericite pentru Kate Middleton! 7 ani de când a făcut furori la nunta surorii sale

21 mai, 2024

În urmă cu șapte ani, Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit la biserica St Mark's din Englefield. La eveniment, Kate Middleton a fost în centrul atenției, dar și copiii ei, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (5) jpg

Pe 20 mai 2017, a avut loc o nuntă uimitoare la țară, în Anglia, onorată de invitați de seamă. E vorba despre nunta Pippei Middleton, sora lui Kate Middleton. În ziua nunții, mireasa a captivat invitații într-o rochie din dantelă ivory de 40.000 de lire sterline de la Giles Deacon, iar mirele, milionarul James Matthews, nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat un costum extrem de elegant.

Acum șapte ani, la biserica St Mark's Church din Englefield, Berkshire, a avut loc cununia lor, eveniment de la care nu au lipsit Prințul William, Kate Middleton, dar nici copiii lor mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, care au avut roluri importante la eveniment. 

După ceremonie, Pippa Middleton și James Matthews au organizat o recepție opulentă pentru 300 de invitați pe proprietatea lor vastă, unde chiar și Prințul Harry și-a făcut apariția. La șapte ani de la nuntă, să ne amintim de unul dintre cele mai adorabile momente de la eveniment.

Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la nunta mătușii lor

Prințul George, care avea trei ani la momentul respectiv, și Prințesa Charlotte, pe atunci în vârstă de doi ani, și-au asumat rolurile de paj și domnișoară de onoare. Se spune că Pippei nu-i place termenul de „fată de flori”, în ciuda faptului că aceasta este tradiția pentru membrii mai tineri ai petrecerii de nuntă. Deloc surprinzător, micuții au fost în centrul atenției în afara bisericii, lăsând privitorii să fie fermecați de ținutele lor.

George a fost îmbrăcat într-o cămașă albă și pantaloni verzi, în timp ce Charlotte a purtat o rochie de fildeș împodobită cu o fundă roz. Pe cap a avut o coroniță de flori. Alături de ei a stat Kate Middleton, pe atunci Ducesă de Cambridge. A strălucit la eveniment într-o rochie deschisă la culoare, cu o pălărie elegantă pe cap. 

Acestea au fost vremuri fericite pentru Kate Middleton, care acum suferă de cancer. Ea s-a retras pentru o perioadă din viața publică, urmează un tratament și e în recuperare departe de ochii tuturor. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Mary a Danemarcei, Profimedia (3) jpg
Prințul Ioachim, Prințesa Marie, contesa Athena de Monpezat, Profimedia jpg
Ducesa de Sussex la Trooping the Colors  foto   Getty jpg
Regina Rania și socra ei Prințesa Muna profimedia 0880399816 jpg
Fotul rege Juan Carlos, Sofia, Regele Felipe și Letizia GettyImages 86250937 jpg
Regina Letizia foto profimedia 0880740435 jpg
Regina Sofia și nepoții ei   GettyImages 453025650 jpg
Rod Stewart, David Beckham, Sienna Miller, Regele Charles, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton  sursa foto   Profimedia jpg
Prințul William Foto Profimedia (6) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințesa Aisha nepoata Regelui Abdullah al Iordaniei Foto X 1 jpg
FotoJet Kate jpg
FotoJet Nic jpg
Prințesa Salma Prințesa Iman Prințesa Rajwa FotoJet (1) jpg
FotoJet Rania (1) jpg
Prințesa Eugenie profimedia 0879665944 jpg
Hugh Grosvenor nuntă Foto profimedia (3) jpg