Așa da! Regina Letizia le-a scos la o plimbare regală pe fiicele Leonor și Sofia, dar și pe soacra ei

7 august, 2024

În timp ce Regele Felipe a apărut la JO de la Paris 2024, soția lui, Regina Letizia, le-a scos la o plimbare regală pe fiicele Leonor, Sofia, dar și de soacra ei în Palma de Mallorca.

Regina Letizia, Prințesa Leonor, Infanta Sofia și Regina Sofia (5) jpg

O vacanță foarte diferită pentru familia regală spaniolă! Jocurile Olimpice de la Paris 2024 le-au schimbat planurile obișnuite, însă destinația aleasă pentru a se bucura de câteva zile de relaxare estivală rămâne aceeași, Palma de Mallorca, pe ale cărei străzi s-au plimbat marți Regina Letizia, Regina Sofíi, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, în timp ce Regele Felipe îi încuraja pe sportivii spanioli în capitala Franței. A fost o plimbare pe care  au făcut-o prin centrul istoric al orașului, s-au oprit chiar și la unele dintre magazinele locale.

Vizita a început în jurul orei 16:00, când termometrul arăta 31 de grade. Traseul a început în Plaça Mayor, care găzduiește mănăstirea Sant Felip Neri, iar de acolo au parcurs Carrer Sindicat și Volta de la Mercè. În timpul plimbării, Prințesa Leonor și Infanta Sofia au fost foarte atente cu bunica lor, pe care au ținut-o  de brațe în diferite momente.

Pentru această ieșire în familie, regalele au optat pentru look-uri estivale pentru a face față temperaturilor ridicate. Regina Letizia a optat pentru o ținută din două piese în tonuri de roz de la brandul sustenabil Babbaki, pe care a completat-o cu o geantă croșetată multicoloră și sandale plate cu barete nude.

Prințesa Leonor a ales pantaloni albi din in, un top fără mâneci cu nasturi și sandale cu talpă. Infanta Sofia a purtat o fustă lungă albă combinată cu un top negru, espadrile și o geantă simplă. De partea cealaltă a fost bunica regală, Regina Sofia, care a purtat, de asemenea, pantaloni albi și o cămașă albastră, precum și o geantă de mână. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg