Așa da! Regina Letizia și-a pus în evidență silueta de adolescentă într-o rochie neagră, fără umeri

23 noiembrie, 2023

Regina Letizia a Spaniei a arătat impecabil marți, la apariția ei în cadrul celei de-a 25-a aniversare a ziarului La Razón.

Regina Letizia a Spaniei (6) jpg

Regala Letizia a Spaniei, în vârstă de 51 de ani, a uimit într-o rochie neagră fără umeri, la apariția alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, la sediul La Razón din Madrid. Regina și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto argintii strălucitori de la brand-ul de lux Aquazzura și cu o geantă argintie, de la brand-ul Magrit.

Nu este prima dată când Regina Letizia a purtat această rochie midi mulată, cu același articol vestimentar a apărut și la Premiile Macael din Almería, în 2022, scrie Daily Mail. Părul l-a avut arajat în bucle lejere, iar machiajul a fost unul în nuanțe de maro, cu luciu strălucitor pe buze. În privința bijuteriilor, ea a apărut cu cercei de la PDPAOLA și inelul Coreterno.

Și Regele Felipe a avut o apariție elegantă, el a îmbrăcat un costum bleumarin pe care l-a asortat cu o cămașă albă și o cravată albastru deschis. Cei doi regali au luat parte la cea de-a 25-a aniversare a ziarului La Razón, care a fost fondat în 1998 de Luis Maria Anson.

Regina Letizia a Spaniei, apariții din ce în ce mai elegante

Apariția în rochia mulată care i-a pus în evidență silueta de adolescentă vine după ce săptămâna trecută Regina Letizia a participat la un eveniment din domeniul tehnologiei și finanțelor la Madrid. Înainte, ea a avut o apaiție de-a dreptul elegantă, într-un costum roșu. 

Regina Letizia a Spaniei, apariție pe 15 noiembrie (6) jpg

Regina Letizia a participat la Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía împreună cu soțul ei, Regele Felipe. Costumul ei elegant din două piese era de-o eleganță impecabilă. Luând exemplul Prințesei de Wales, Regina Letizia și-a aranjat din nou părul șaten și strălucitor în bucle lejere. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg