Așa da! Regina Rania a Iordaniei, superbă într-o rochie tradițională, cu pantofi albi Jimmy Choo

1 martie, 2024

Regina Rania a Iordaniei l-a însoțit pe soțul său, regele Abdullah al II-lea, la un nou eveniment cu ocazia jubileului de argint al acestuia. Iată cu au apărut cei doi în Aqaba!

Regina Rania a Iordaniei (3) jpg

Nu există nicio îndoială că Regina Rania a Iordaniei este una dintre regalitățile care arată perfect în diferite stiluri vestimentare. În octombrie anul trecut, în timpul călătoriei sale la Belfast, unde a purtat un pulover verde realizat din cașmir reciclat creat de designerul britanic Stella McCartney, a arătat uimitor. Mai târziu, cu o ținută foarte diferită, regina a captivat la începutul lunii februarie îmbrăcată într-un palton original Dior cu decolteu încrucișat și o geantă Louis Vuitton cu carouri, la Palatul Raghadan din Amman, cu ocazia jubileului de argint al soțului său, Abdullah al II-lea.

Acum, cu ocazia celor 25 de ani pe tron ai soțului ei, Regina Rania a Iordaniei cucerește fanii cu un nou stil. 

Astfel, o serie de evenimente sunt planificate în acest an, cei doi au început un turneu care îi va purta prin toată Iordania. Însoțiți de prințul moștenitor Hussein, prima oprire a fost o vizită la Muzeul Casa Sharif Hussein din Aqaba. Încă o dată, Regina Rania a fost radiantă într-un look cu o notă de etnicitate, însoțit de accesorii sublime care i-au completat  imaginea. 

Pentru un început atât de semnificativ al turneului său în Iordania, Regina Rania a optat pentru o rochie etnică albă cu decolteu în V, împodobită cu o țesătură tie-dye, detaliu care este recreat și pe manșetele mânecilor. În plus, această piesă are o eșarfă în talie, pe care ea o pune în valoare prin suprapunerea unei centuri subțiri din piele cu o cataramă circulară.

În ceea ce privește accesoriile, Regina Rania a optat pentru piese inedite. Pe de o parte, vedem o geantă de la brandul Bottega Veneta, care poate fi purtată ca geantă de umăr, ceea ce scade din sobrietatea imaginii sale. Pe de altă parte, ea poartă pantofi eleganți și inovatori, de culoare albă, cu detalii transparente, modelul Love 100 de la Jimmy Choo.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg