Asemănarea dintre Prințesa Charlotte și o altă femeie regală le-a dat fiori fanilor

17 iunie, 2024

Fără doar și poate, apariția lui Kate Middleton alături de copiii ei la festivitățile Trooping the Colour din weekend le-a înseninat ziua fanilor regali.

Sunt șase luni de când o lume întreagă tânjește după un semn public de viață de la Kate Middleton, iar faptul că aceasta a fost prezentă la Ziua Oficială a Regelui Charles, pe 15 iunie, a fost știrea momentului în Anglia.

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg

Cine-a mai avut ochi și pentru altceva decât persoana lui Kate, cum arăta și cum s-a îmbrăcat aceasta, s-a putut delecta și cu prezența foarte sigură pe ea a micuței Prințese Charlotte, fiica în vârstă de nouă ani a Prinților de Wales.

Aceasta a părut mai matură ca niciodată când s-a alăturat familiei ei, pentru Trooping of the Colour. Și, deși la o primă vedere toată lumea a observat asemănarea evidentă cu tatăl ei, William, fanii regali s-au grăbit să sublinieze și similitudinea dintre tânăra prințesă și un alt membru al familiei.

Este vorba despre răposata bunică a lui Charlotte, Prințesa Diana, fanii regali scriind pe social media că aceasta trăiește în nepoata ei.

„Fotografiile Prințesei Charlotte de la Trooping The Colour mi-au amintit de bunica ei, Prințesa Diana. Amândouă au același manierism, de la felul în care zâmbesc și privesc atent”, scrie un admirator regal.

Mulți alți fani au răspuns la această postare, susținând că asemănarea dintre cele două, nepoată și bunică, le dă fiori: „Genele Spencer sunt puternice în ea.”

Altfel, ca de obicei, fiica mijlocie a Prinților de Wales a apărut foarte stăpână pe ea și cunoscătoare a protocolului regal, atenționându-și de multe ori fratele mai mic, pe Prințul Louis, în legătură cu felul în care ar trebui să se poarte la balconul Palatului Buckingham. În momentul în care s-a intonat imnul țării, Charlotte i-a spus acestuia să-și țină mâinile pe lângă corp, lucru surprins de camerele de luat vederi, spre deliciul audienței.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png