Asemănarea dintre Prințesa Charlotte și o altă femeie regală le-a dat fiori fanilor

17 iunie, 2024

Fără doar și poate, apariția lui Kate Middleton alături de copiii ei la festivitățile Trooping the Colour din weekend le-a înseninat ziua fanilor regali.

Sunt șase luni de când o lume întreagă tânjește după un semn public de viață de la Kate Middleton, iar faptul că aceasta a fost prezentă la Ziua Oficială a Regelui Charles, pe 15 iunie, a fost știrea momentului în Anglia.

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg

Cine-a mai avut ochi și pentru altceva decât persoana lui Kate, cum arăta și cum s-a îmbrăcat aceasta, s-a putut delecta și cu prezența foarte sigură pe ea a micuței Prințese Charlotte, fiica în vârstă de nouă ani a Prinților de Wales.

Aceasta a părut mai matură ca niciodată când s-a alăturat familiei ei, pentru Trooping of the Colour. Și, deși la o primă vedere toată lumea a observat asemănarea evidentă cu tatăl ei, William, fanii regali s-au grăbit să sublinieze și similitudinea dintre tânăra prințesă și un alt membru al familiei.

Este vorba despre răposata bunică a lui Charlotte, Prințesa Diana, fanii regali scriind pe social media că aceasta trăiește în nepoata ei.

„Fotografiile Prințesei Charlotte de la Trooping The Colour mi-au amintit de bunica ei, Prințesa Diana. Amândouă au același manierism, de la felul în care zâmbesc și privesc atent”, scrie un admirator regal.

Mulți alți fani au răspuns la această postare, susținând că asemănarea dintre cele două, nepoată și bunică, le dă fiori: „Genele Spencer sunt puternice în ea.”

Altfel, ca de obicei, fiica mijlocie a Prinților de Wales a apărut foarte stăpână pe ea și cunoscătoare a protocolului regal, atenționându-și de multe ori fratele mai mic, pe Prințul Louis, în legătură cu felul în care ar trebui să se poarte la balconul Palatului Buckingham. În momentul în care s-a intonat imnul țării, Charlotte i-a spus acestuia să-și țină mâinile pe lângă corp, lucru surprins de camerele de luat vederi, spre deliciul audienței.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg