Asemănarea izbitoare a Prințului George cu tatăl Prințesei Diana. Imagine nouă oferită de Charles Spencer

7 august, 2024

Charles Spencer a publicat o poză nemaivăzută. Fanii regali au remarcat de mult că genele familiei Spencer, familia de origine a Prințesei Diana, au fost moștenite de copiii Prințului Harry. Ineditul face ca și fiul cel mare al lui William să semene izbitor cu străbunicul său.

Kate și George, Prinți de Wales, GettyImages (2) jpg

Vedem asta dintr-o imagine publicată recent de Contele Spencer, din tinerețea tatălui său. Fotografia nu a mai fost publicată până acum. Charles Spencer este foarte îndrăgit de adepții săi din online tocmai pentru acest lucru: obișnuiește să publice imagini inedite, atât cu el, cât și cu regretata Prințesă Diana.

Și asta s-a văzut acum: Prințul George este leit străbunicul său, în tinerețe! Probabil că și micuțului George o să îi facă plăcere să vizioneze această imagine inedită.

Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG

Contele Spencer, în vârstă de 60 de ani, a publicat pe contul său de Instagram o fotografie alb-negru, care îl arată pe tatăl său îmbrăcat în uniformă militară în anii 1950.

Tatăl Prințesei Diana, undeva între anii 1950, Instagram
Tatăl Prințesei Diana, undeva între anii 1950, Instagram

Fanii regali au năvălit cu comentarii, apreciind asemănarea izbitoare dintre tatăl Prințesei Diana și Prințul George, pe care l-am și văzut recent într-o fotografie alb-negru, realizată de mama sa, Prințesa Kate, cu ocazia împlinirii a 11 ani ai micuțului care va fi, într-un viitor îndepărtat, regele Marii Britanii.

Alți fani au văzut asemănări între Prințul Harry și bunicul său. „Îl văd pe Harry în bunicul său”, a adăugat unul, alături de un emoji cu inimă roșie de dragoste.

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg

Charles Spencer și Harry au o legătură strânsă, care nu a fost afectată de timp sau de conflictele mezinului regal cu monarhia britanică.

”Ce minunat trebuie să fie să găsești aceste comori în arhiva ta și să ai aceste amintiri grozave. Vă mulțumim pentru distribuirea și identificarea tuturor lucrurilor pe care le împărtășiți cu noi. Ce mare onoare trebuie să fi fost calitatea sa de căpitan al regelui. Din puținele lucruri pe care le-am citit, familia ta este mai regală decât s-ar fi crezut și ador pozele vechi”, i-a mai scris cineva.

Cert este că imaginea îl arată pe tatăl contelui și al Prințesei Diana la funeraliile Regelui George al VI-lea, fusese căpitan al Regelui, înainte de mult mai celebrul Peter Townsend, care i-a fost căpitan Regelui George al VI-lea între 1944 și 1952 și a ocupat aceeași funcție pentru Elisabeta a II-a din 1952 până în 1953.

Foto: GettyImages & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Charlene, Printul Albert, Printul Jacques si Printesa Gabriella la picnicul princiar   profimedia 0905633011 jpg
Lucas Tindall fiu Zara profimedia 0905573697 jpg
Regele Frederik, Printul Christian si Regina Mary   de la palat la ferma   Casa Regala daneza jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0905973065 jpg
Principesa Sofia la Palatul Elisabeta sept 2024   Casa Majestatii Sale (3) jpg
Regele Charles la Balmoral Foto Getty Images (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg
Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg