ASR Principesa Margareta, mesaj emoţionant la moartea Regelui Mihai I

6 decembrie, 2017
Principesa Margareta a Romaniei png

Custodele Coroanei, Principesa Margareta, a vorbit pentru prima oară de la moartea tatălui său, Regele Mihai, ultimul monarh al României. Marţi seara, fiica cea mare a Regelui Mihai, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a transmis un mesaj emoţionant către poporul român.

image

„Români,

Ţara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste nouă decenii, el a închinat României toate puterile, cu devotament şi răbdare. Am pierdut, ca voi toţi, un părinte. O pierdere personală şi o pierdere pentru întreaga Naţiune. În aceste clipe grele, suntem uniţi în suferinţa noastră.

Cu infinită iubire şi principii puternice, Regele Mihai a înscris în cartea Neamului cea mai valoroasă pagină din istoria contemporană. Bunătatea şi iertarea sa au învins toate relele secolului trecut. Înţelepciunea lui a asigurat continuitatea identităţii noastre, în momente de gravă abatere de la mersul firesc al ţării. Regele nostru a fost o parte din fibra Statului român. Prin întreaga sa viaţă, tatăl meu a continuat legătura Familiei Regale cu naţiunea română. Pentru ziua noastră de mâine, el ne-a dăruit ziua lui de astăzi.

Începe un nou timp pentru Casa Regală a României. Cu aceleaşi principii şi sentimente ca ale tatălui meu, voi continua să servesc interesele fundamentale ale poporul român.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!“

Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viaţă marţi la ora 13:00, ora României, la domiciliul său din Elveţia, la vârsta de 96 de ani, anunţa ieri Casa Regală a României. Conform Normelor Fundamentale ale Familiei Regale a României, după decesul Majestăţii Sale Regele Mihai I, Alteţa Sa Regală Margareta, Principesa Moştenitoare a României, va purta titlul de „Custode al Coroanei României”, iar consortul său va purta titlul de „Alteţa Sa Regală Principele Consort al României”, este mesajul oficial venit din partea Casei Regale a României.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg