Asta o ține lângă Albert: Charlene de Monaco își va pierde copiii dacă divorțează

30 august, 2023

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Albert și Charlene de Monaco ar putea avea probleme în mariaj.

Charlene Monaco profimedia 0782744817 jpg

Încă din 2011, când cuplul princiar s-a căsătorit în cadrul unui eveniment care s-a întins pe trei zile, au apărut zvonuri cum că mireasa ar fi vrut să fugă din Principat. Astăzi, se pare că mișcarea i-a reușit, în cele din urmă, iar prințesa a fost lăsată să locuiască singură în Elveția, cu condiția să-și facă datoria față de Principat și să apară alături de Prințul Albert la evenimentele oficiale.

În acest timp, Albert continuă să locuiască în luxosul Palat Princiar din Monaco, care se mândrește cu o vedere panoramică superbă la Marea Mediterană.

Dacă este adevărat că Charlene și Albert duc vieți separate, unii fani regali se întreabă de ce cuplul nu divorțează pur și simplu. Se pare că factori precum tradiția regală, imaginea familiei și copiii lor ar putea menține perechea împreună, chiar și doar de fațadă.

Cert este că Prințesa Charlene își iubește foarte mult gemenii, pe Jacques și pe Gabriella, și este posibil să-i fie frică că-i pierde, în cazul unui divorț. Iar aceste temeri ar putea avea temei.

După cum explică jurnalistul J. Randy Taraborrelli în cartea sa „Once Upon A Time: Behind the Fairy Tale of Princess Grace and Prince Rainier”, copiii princiari monegasci se așteaptă să rămână la palat dacă părinții lor se despart. Acest lucru a fost evident în urmă cu o generație, când Grace Kelly și-a dat seama că ea și Prințul Rainier nu erau potriviți. „Grace nu putea să se răzgândească cu privire la căsătoria ei cu Rainier. Divorțul ar fi însemnat să-și piardă copiii. Asta era legea țării și așa fusese de secole”, scrie Taraborrelli.

Ei bine, se pare că, pentru Charlene, o viață fără Albert ar fi, de asemenea, și o viață departe de copiii ei. Astfel, este foarte posibil ca Prințesa Charlene și Prințul Albert să fi decis să facă ceea ce nenumărate alte cupluri au făcut înaintea lor: să rămână împreună de dragul copiilor lor.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la Holyroodhouse, Getty jpg
Sarah Ferguson foto GettyImages 1874591105 jpg
Regina Camilla și Regele Charles (7) jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg
Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie  foto   GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (2) jpg
Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului   profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg
Regele Harald al Norvegiei   Casa Regala norvegiana (1) jpg
Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg