Astrologul Prințesei Diana a prezis boala Regelui Charles acum 3 luni! Ce a zis și despre Regina Camilla

7 aprilie, 2024

Regele Charles, bolnav de cancer, urmează un tratament, dar nu a renunțat definitiv la aparițiile publice, de Paște, pe 31 martie, a apărut alături de Regina Camilla!

Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Profimedia (3) jpg

Fanii regali din întreaga lume au fost șocați atunci când Regele Charles a anunțat în ianuarie că va fi supus unei „intervenții corectoare” pentru o hipertrofie benignă de prostată, care s-a transformat ulterior într-un diagnostic pentru o formă nedezvăluită de cancer.

Imediat după, din luna februarie, monarhul, în vârstă de 75 de ani, urmează un tratament pentru cancer. Spre surprinderea tuturor, o persoană a prevăzut problemele de sănătate ale Regelui Charles, este vorba despre astrologul Debbie Frank, care a lucrat îndeaproape cu Prințesa Diana, fosta soție a monarhului. 

Pentru Hello Magazine, Debbie Frank declara la sfârșitul anului trecut: „Problemele de sănătate ar putea fi o prioritate pentru Charles și Camilla. Ei vor dori să-și păstreze energia pentru ceea ce este cu adevărat important și să reducă rutina și vizitele regale în străinătate, bazându-se poate mai mult pe membrii mai tineri ai familiei regale". 

După ce a fost diagnosticat cu cancer, regele Charles a fost nevoit să se retragă de la angajamentele publice. În continuare el ține mici audiențe private la Palatul Buckingham, se întâlnește săptămânal cu prim-ministrul Rishi Sunak și se ocupă de actele guvernamentale. 

În ciuda recomandărilor făcute de medici, pe 31 martie, Regele Charles a apărut la slujba religioasă din Duminica Paștelui de la Windsor, unde a părut fericit și sănătos. Regele a dat mâna cu membrii publicului, a făcut chiar și glume.

Având în vedere că Regele Charles a luat o pauză de la îndatoririle regale, Regina Camilla, Prințesa Anne și Prințul William au dus tot greul. Regina a avut mai multe angajamente regale decât de obicei, ba chiar a făcut front comun cu William la unele întrevederi.

După cum a subliniat și astrologul Debbie Frank acum luni de zile, Regina Camilla „se pregătește cu seriozitate pentru mai multe îndatoriri regale. Martie este o lună cu muncă grea, cu Saturn sever care o pune la încercare, dar răsplata ei vine în iulie, care este plină de bucurie".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg