Astrologul Prințesei Diana a prezis boala Regelui Charles acum 3 luni! Ce a zis și despre Regina Camilla

7 aprilie, 2024

Regele Charles, bolnav de cancer, urmează un tratament, dar nu a renunțat definitiv la aparițiile publice, de Paște, pe 31 martie, a apărut alături de Regina Camilla!

Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Profimedia (3) jpg

Fanii regali din întreaga lume au fost șocați atunci când Regele Charles a anunțat în ianuarie că va fi supus unei „intervenții corectoare” pentru o hipertrofie benignă de prostată, care s-a transformat ulterior într-un diagnostic pentru o formă nedezvăluită de cancer.

Imediat după, din luna februarie, monarhul, în vârstă de 75 de ani, urmează un tratament pentru cancer. Spre surprinderea tuturor, o persoană a prevăzut problemele de sănătate ale Regelui Charles, este vorba despre astrologul Debbie Frank, care a lucrat îndeaproape cu Prințesa Diana, fosta soție a monarhului. 

Pentru Hello Magazine, Debbie Frank declara la sfârșitul anului trecut: „Problemele de sănătate ar putea fi o prioritate pentru Charles și Camilla. Ei vor dori să-și păstreze energia pentru ceea ce este cu adevărat important și să reducă rutina și vizitele regale în străinătate, bazându-se poate mai mult pe membrii mai tineri ai familiei regale". 

După ce a fost diagnosticat cu cancer, regele Charles a fost nevoit să se retragă de la angajamentele publice. În continuare el ține mici audiențe private la Palatul Buckingham, se întâlnește săptămânal cu prim-ministrul Rishi Sunak și se ocupă de actele guvernamentale. 

În ciuda recomandărilor făcute de medici, pe 31 martie, Regele Charles a apărut la slujba religioasă din Duminica Paștelui de la Windsor, unde a părut fericit și sănătos. Regele a dat mâna cu membrii publicului, a făcut chiar și glume.

Având în vedere că Regele Charles a luat o pauză de la îndatoririle regale, Regina Camilla, Prințesa Anne și Prințul William au dus tot greul. Regina a avut mai multe angajamente regale decât de obicei, ba chiar a făcut front comun cu William la unele întrevederi.

După cum a subliniat și astrologul Debbie Frank acum luni de zile, Regina Camilla „se pregătește cu seriozitate pentru mai multe îndatoriri regale. Martie este o lună cu muncă grea, cu Saturn sever care o pune la încercare, dar răsplata ei vine în iulie, care este plină de bucurie".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg
Printesa Kate in rochie verde Vampires Wife in Irlanda, 2020   GettyImages 1204950675 jpg
Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Charlene si Albert de Monaco Facebook2 jpg
FotoJet Meghan jpg
Prințesa Charlene Foto Profimedia (4) jpg
Sarah Ferguson Foto Profimedia jpg
Prințesa Anne și Prințul Haakon, Profimedia
Beatrice Borromeo Casiraghi si Pierre Casiraghi la Cannes   GettyImages 2154164316 jpg
Regina Mary la Fashion Summit, Profimedia (7) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Luxemburg   Gina Stefan, AGERPRES Casa Majestatii Sale (8) jpeg