Astrologul Prințesei Diana prevede că fiica lui Harry va avea un rol important. Ce o așteaptă pe micuță

19 mai, 2023

Viața Prințesei Diana a reprezentat și continuă să reprezinte pentru britanici un subiect de interes. Prin extensie, și nepoții ei se bucură de aceeași atenție.

printesa diana astrolog lilibet jpg

Mai cu seamă cei din partea Prințului Harry, care a părăsit Casa Regală tocmai pentru a le oferi șansa copiilor săi la o altfel de viață. Culmea, astrologul regretatei Diana prevede un viitor măreț pentru mezina ducilor de Sussex, micuța Lilibet Diana, acum în vârstă de doi ani.

Lilibet Diana ar putea schimba cursul Casei Regale a Marii Britanii 

Astrologul lui Lady Di a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Debbie Frank, căci despre ea e vorba, a făcut o serie de previziuni interesante pe marginea rolului pe care Lilibet, mezina Prințului Harry, îl va juca în cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Predicțiile fostului astrolog al lui Lady Di se bazează, în principal, pe semnul zodiacal al micuței Lilibet, precum și pe data în care aceasta a văzut lumina zilei – 4 iunie 2021. 

Pe Debbie și Prințesa de Wales le-a legat o strânsă prietenie. S-au cunoscut în anul 1989, iar legătura dintre ele s-a format cu rapiditate. Astfel, cele două au păstrat legătura și și-au împărtășit secrete până în anul 1997, atunci când Prințesa de Wales a murit în urma unui cumplit accident de mașină care a avut loc într-un tunel din Paris. 

Conform astrologului Debbie Frank, fiica cea mică a Prințului Harry și a lui Meghan Markle va aduce o gură de aer proaspăt în cadrul Casei Regale a Marii Britanii prin prisma semnului zodiacal sub influența căruia s-a născut.

Fiind în zodia Gemeni, Lilibet Diana va avea o atitudine îndrăzneață, jovială, aptitudini foarte bune de a comunica, caracteristici mai mult decât necesare într-o familie în care conservatorii Tauri par să domine. Vă reamintim că Archie, fratele ei mai mare, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt născuți sub semnul acestui nativ cunoscut pentru conservatorism și, deopotrivă, încăpățânare. 

Citește aici ce îi rezervă viitorul micuței Lilibet, ce spune astrologul despre semnificația numelui Prințesei Lilibet, dar și ce noutăți sunt în materie de horoscop zilnic.Recente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg