Atac virulent asupra ducesei: "Meghan Markle e o ființă oribilă, cu o influență proastă asupra lui Harry"

21 septembrie, 2022

Fără doar și poate, întoarcerea lui Meghan Markle și a Prințului Harry în Anglia și prezența lor la funeraliile Reginei Elisabeta au deschis răni noi. Tensiunea observată cu ochiul liber între cei doi și restul familiei regale a fost îndelung comentată în zilele de doliu național din regatul birtanic. 

meghan markle si regina elisabeta jpg

Hollie Hughes, o senatoare liberală australiană a declanșat un atac virulent asupra lui Meghan Markle și a Prințului Harry, spunând că este sătulă de cei doi duci și etichetându-i drept „oameni îngrozitori, mereu revoltați”.

Acesta a comentat pentru Sky News informația că Prințul Harry și Meghan au fost dezamăgiți că n-au fost invitați la recepția de stat pentru liderii mondiali care a avut loc duminica trecută la Palatul Buckingham, găzduită de Regele Charles.

Senatoarea a dat vina pe Meghan Markle pentru înstrăinarea cuplului de familia regală și crede că Prințul Harry va regreta acest lucru, într-o zi. „Cred că Harry a făcut o greșeală îngrozitoare și cred că ea a avut o influență teribilă asupra lui. Ea este un om oribil. Este absolut rușinos. Sunt oameni groaznici, revoltători și cred că nu ar trebui să fie invitați la astfel de evenimente și sper că nu vor fi invitați la multe alte lucruri”.

„S-au mutat în SUA și au profitat de toate ocaziile pe care le-au avut pentru a o denigra pe regină și întreaga familie regală. Au vrut o existență în afara reflectoarelor, au spus că nu vor o astfel de viață pentru copiii lor. Acum, par supărați că s-ar putea ca copiii lor să nu primească titlurile de Altețe Regale, ceea ce este puțin ciudat pentru mine”, a continuat politiciana australiană, în intervenția ei televizată de luni seara. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg
Prințesa Beatrice de York și Prințesa Eugenie (sursa FOTO Instagram)