Atât de așteptata reverență a lui Kate Middleton în fața Reginei Camilla a avut loc! Când s-a întâmplat?

22 mai, 2023

A ieșit la iveală prima imagine cu Kate Middleton fâcând reverență în fața Reginei Camilla. Și da, ea a existat încă din weekendul încoronării, în ciuda ipotezelor răutăcioase că Prințesa de Wales nu salută regina după protocol.

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg

S-a scris foarte mult în presa mondenă despre un presupus conflict între Regina Camilla și Prințesa Catherine, după ce Kate Middleton nu a fost observată făcând reverență în fața soției Regelui Charles, la ceremonia de încoronare de la Catedrala Westminster.

Kate Middleton, Prințesă de Wales, la ceremonia încoronării, Getty jpg

Ei bine, Prințesa de Wales este văzută făcând protocolarele reverențe în timp ce se afla în public, la concertul încoronării. 

Charlotte si Kate concert GettyImages 1252978462 jpg

În public, Prinții de Wales și copiii își ocupaseră deja locurile, când Regele și Regina au sosit la concert. Aceștia au trecut prin fața lor, pentru a ajunge la locurile lor, timp în care toți spectatorii se aflau în picioare.

Întâi, a trecut Regele Charles, iar Kate Middleton a făcut reverența, fără să stea pe gânduri. Cu zâmbetul său larg, a privit-o apoi pe Regina Camilla, iar când aceasta a ajuns în dreptul ei, Prințesa de Wales nu a ezitat să facă reverența. Înregistrarea a fost prezentată chiar de BBC, postul prieten al familiei regale britanice.

Kate Middleton, Prințesă de Wales, la concertul încoronării, Getty (1) jpg

După ce rudele și-au salutat cuviincios Regele și Regina, toată lumea a luat loc și s-a bucurat de concert. Prințul Louis nu a mai fost prezent de data aceasta, cel mai probabil pentru a preveni ieșirile sale publice temperamentale. Ne reamintim că la precedentul concert, cel dedicat jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, Louis a fost tot numai o forfotă, furând atenția tuturor, în public. Chiar la încoronare, Regele Charles nu ar mai fi fost disponibil pentru a-i permite nepoțelului năzdrăvan să-i călărească genunchii.

Astfel, a existat o poză perfectă de familie, cu Prinții Charlotte și George așezați între părinții lor. În stânga lui William s-a aflat Camilla, iar Regele Charles s-a aflat în stânga soției sale, proaspăt încoronata regină.

Kate Middleton, Prințesă de Wales GettyImages 1252667205 jpg

Un expert regal a susținut că Prințesa de Wales ar fi avut ceva de împărțit cu Regina Camilla la momentul încoronării, ceea ce a determinat-o să nu facă reverență în fața noii regine. Tom Bower a subliniat pentru publicația The Daily Express că acest lucru ar putea arăta semne de aversiune față de soacra ei vitregă, deși nici alți membri ai familiei regale nu s-au înclinat în fața Camillei, după ce aceasta a fost unsă.

Imaginile sunt însă cât se poate de explicite. Fără nicio ezitare, Kate Middleton face reverența în fața Reginei, la concert, exact a doua zi de la ceremonia din Abație.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg