Atât de așteptata reverență a lui Kate Middleton în fața Reginei Camilla a avut loc! Când s-a întâmplat?

22 mai, 2023

A ieșit la iveală prima imagine cu Kate Middleton fâcând reverență în fața Reginei Camilla. Și da, ea a existat încă din weekendul încoronării, în ciuda ipotezelor răutăcioase că Prințesa de Wales nu salută regina după protocol.

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg

S-a scris foarte mult în presa mondenă despre un presupus conflict între Regina Camilla și Prințesa Catherine, după ce Kate Middleton nu a fost observată făcând reverență în fața soției Regelui Charles, la ceremonia de încoronare de la Catedrala Westminster.

Kate Middleton, Prințesă de Wales, la ceremonia încoronării, Getty jpg

Ei bine, Prințesa de Wales este văzută făcând protocolarele reverențe în timp ce se afla în public, la concertul încoronării. 

Charlotte si Kate concert GettyImages 1252978462 jpg

În public, Prinții de Wales și copiii își ocupaseră deja locurile, când Regele și Regina au sosit la concert. Aceștia au trecut prin fața lor, pentru a ajunge la locurile lor, timp în care toți spectatorii se aflau în picioare.

Întâi, a trecut Regele Charles, iar Kate Middleton a făcut reverența, fără să stea pe gânduri. Cu zâmbetul său larg, a privit-o apoi pe Regina Camilla, iar când aceasta a ajuns în dreptul ei, Prințesa de Wales nu a ezitat să facă reverența. Înregistrarea a fost prezentată chiar de BBC, postul prieten al familiei regale britanice.

Kate Middleton, Prințesă de Wales, la concertul încoronării, Getty (1) jpg

După ce rudele și-au salutat cuviincios Regele și Regina, toată lumea a luat loc și s-a bucurat de concert. Prințul Louis nu a mai fost prezent de data aceasta, cel mai probabil pentru a preveni ieșirile sale publice temperamentale. Ne reamintim că la precedentul concert, cel dedicat jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, Louis a fost tot numai o forfotă, furând atenția tuturor, în public. Chiar la încoronare, Regele Charles nu ar mai fi fost disponibil pentru a-i permite nepoțelului năzdrăvan să-i călărească genunchii.

Astfel, a existat o poză perfectă de familie, cu Prinții Charlotte și George așezați între părinții lor. În stânga lui William s-a aflat Camilla, iar Regele Charles s-a aflat în stânga soției sale, proaspăt încoronata regină.

Kate Middleton, Prințesă de Wales GettyImages 1252667205 jpg

Un expert regal a susținut că Prințesa de Wales ar fi avut ceva de împărțit cu Regina Camilla la momentul încoronării, ceea ce a determinat-o să nu facă reverență în fața noii regine. Tom Bower a subliniat pentru publicația The Daily Express că acest lucru ar putea arăta semne de aversiune față de soacra ei vitregă, deși nici alți membri ai familiei regale nu s-au înclinat în fața Camillei, după ce aceasta a fost unsă.

Imaginile sunt însă cât se poate de explicite. Fără nicio ezitare, Kate Middleton face reverența în fața Reginei, la concert, exact a doua zi de la ceremonia din Abație.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg