Au confirmat! George și Charlotte își vor însoți părinții în Canada

În așteptarea turneului regal în Canada, Casa Regală Britanică a anunțat că Ducii de Cambridge vor fi însoțiți de cei doi copii ai lor, respectiv Prințul George (3) și Prințesa Charlotte (3).

ROYAL-George-093117-z
George și Charlotte vor merge cu părinții lor în turneul regal din Canada

Așadar, pe 24 septembrie, familia Prințului William se va îmbarca într-o călătorie spre Canada, marcând astfel și o primă călătorie oficială în patru. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat oficial emis de biroul de presă al Casei Regale Britanice: ”Suntem fericiți să vă anunțăm că Ducii de Cambridge își vor lua copiii cu ei în Canada. Au primit numeroase mesaje de felicitare de când s-au născut cei doi copii, așa că vor să-i prezinte cetățenilor acestei țări”.

Cu această ocazie a fost anunțat și întregul program al celor patru, care implică nu mai puțin de 30 de vizite. De exemplu, pe 29 septembrie, Charlotte și George vor participa la o petrecere pentru copii în Victoria, British Columbia. La acest eveniment vor lua parte mai multe familii ale militarilor, acestea fiind invitate special pentru a-i întâlni pe Kate și pe William.

William și Kate își vor începe turneul în British Columbia, unde vor sta trei nopți. Apoi, vor călători spre frumosul teritoriu din Yokon, unde vor rămâne alte două nopți, înainte de a se întoarce în British Columbia.

Cei patru vor ajunge și la Vancouver, unde vor vizita un  spital caritabil, un centrul de imigrații,  Kitsilano Coastguard Station și vor lua parte la un eveniment ce-i sărbătorește pe tinerii artiști.

foto: arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA