Au crescut cu Prințul Harry la Buckingham, dar n-au fost invitați la nunta regală. Rudele care au fost ”omise”

Prințul Harry și Meghan Markle au fost foarte stricți cu lista de invitați la nunta lor. Dacă pe rudele actriței le-au scos imediat din schemă, din cauza reputației lor ori a relației înstrăinate cu mireasa, pe rudele lui Harry n-am înțeles de ce le-au omis… Iată pe cine nu vom vedea, sâmbătă, la Capela St. George a Castelului Windsor, unde Meghan și Harry își vor uni destinele.

Meghan și Harry au făcut ”curățenie” în lista de invitați

În primul rând, verișorii reginei și nepoții veniți din partea lor. Adică, Ducii de Kent, Ducele de Gloucester, Prințul Michael de Kent ori Prințesa Alexandra. ”Nu voi merge și nici mulți dintre Kents și Gloucesters, dar nu avem voie să spunem asta. Voi avea probleme dacă se află că eu am spus asta”, a declarat, cu perdea, un membru al familiei regale către DailyMail.

Lord Frederick Windsor și Lady Gabriella Windsor, copiii Prințului Michael de Kent, verișorul Reginei Elisabeta

Nici copiii Prințului Michael de Kent, verișorul Reginei Elisabeta, nu au fost invitați. Deși au copilărit cu Harry și sunt prezenți la multe dintre evenimentele reginei, Lordul Frederick Windsor (39) și Lady Gabriella Windsor nu au primit invitație la nunta regală. Nici Lady Helen Taylor, fiica Ducelui de Kent, nu va fi de văzut în ziua cea mare.

Aceștia toți sunt stră-strănepoți ai Regelui George al V-lea și au fost invitați la toate celelalte nunți regale, precum cea a prințului William, a Prințului Andrew ori a prințului Edward, băieții Reginei Elisabeta a II-a. Ba mai mult, anul trecut, toți amintiți anterior au fost văzuți la balconul regal, alături de regină, la Trooping the Colour. Nu vor fi, însă, de văzut la nunta Prințului Harry.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA